Rhayader Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Bardzo mi się podoba. Też chcę taki Jak tylko będzie w 1/350 - kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Marynarze dodali Gryfowi życia. Swietłany pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 11 Października 2013 Autor Share Napisano 11 Października 2013 Niebawem biorę się za "wodną" podstawkę i będzie można myśleć o galerii. Zdjęcia lotnicze ze Stukasem też będą, ale zrobię je w bardziej przemyślany sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Świetny model. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 Koniec budowy zbliża się wielkimi krokami. Ostatnio "zwodowałem" model. Na jeszcze nie skończonej podstawce prezentuje się on tak: Zaznaczam, że to na razie tylko Water Effects i farby w różnych odcieniach. Teraz zacznie się zabawa specyfikami Vallejo - Steel Water i Snow&Foam. Potem wszelkiej maści poprawki i kurs: Grudziądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Października 2013 Super Moderator Share Napisano 31 Października 2013 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 model to cacko ale woda znowu wyszła śródziemnomorska. będziesz poprawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 Na napisałem, że w trakcie jeszcze nie skończyłem. Na pewno przyciemnię tę przed dziobem, bo ta przy kadłubie zazwyczaj robi się trochę zielonkawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 4 Listopada 2013 Autor Share Napisano 4 Listopada 2013 Melduję, że skończyłem model. Na razie wrzucam dwie zrobione na szybko foty, ale niebawem pełna galeria. Musze tylko pomyśleć nad scenerią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Wygląda imponująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 wymiata, będzie piękną ozdobą w muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Imponujące. Ogromne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 No można powiedzieć, że model zdobył uznanie międzynarodowe Jakiś pan z Włoch opublikował zdjęcie Gryfa na swoim profilu, a komentarze wydają się być pozytywne Roberto Galland Stocchetti Posamine polacco ORP Griffin, scala 1/72 per il Museo di Coastal Defence di Hel. di Marcin Wawrzynkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Modelarstwo przez duże "M" szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Miałem okazję widzieć ga na żywo, jak był jeszcze nie skończony. Teraz mógł tylko zyskać na urodzie. Brawo. Piekna wielka praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 13 Listopada 2013 Autor Share Napisano 13 Listopada 2013 Zapraszam do galerii: viewtopic.php?f=77&t=40652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi