wojtek_fajga Napisano 19 Listopada 2011 Autor Share Napisano 19 Listopada 2011 A teraz to wszystko zamalowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Ale kolega zaczarował...Piękna robota! Pzdr, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 No to jest po prostu zaiste, świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 "Kochany Mikołaju, pod choinką chciałbym znaleźć kilka modeli wykonanych przez pewnego bydgoszczanina" Przepiękna robota- nic, tylko zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Ależ Mi-Lordzie, zdaje się że Wojtek pisał coś o tym, że Albatros jest przeznaczony na prezent, więc obadaj dokładnie wszystko co znajdzie się pod choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Detale znalazły się znowu na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 O matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Mistrzu, fenomenalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2011 Ponieważ silnik w tym samolocie jest bardzo mocno wyeksponowany zdecydowałem się dodać do jego modelu kilka elementów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Tak, Wojtek poprawił silnik i zrobił go od podstaw po swojemu REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Ponieważ silnik w tym samolocie jest bardzo mocno wyeksponowany zdecydowałem się dodać do jego modelu kilka elementów... Nareszcie jakiś opis, skromny, ale jest Gdybym to ja zrobił tych "kilka elementów", napisałbym pewnie "... silnik mocno wyeksponowany, ale dodałem do niego co się da ..." między innymi oczywiście. Tych kilka elementów świetnie uzupełniają silnik. Świece są specjalnie toczone, czy wykorzystałeś jakieś dostępne materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Sprężyny zaworów i przewody wysokiego napięcia szczególnie łapią za serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Sprężyny zaworów i przewody wysokiego napięcia szczególnie łapią za serce. ja bym napisał raczej, że wywołują chorobliwą, niepohamowaną zazdrość Przynajmniej u mnie bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 Dzięki Panowie! Świece są specjalnie toczone, czy wykorzystałeś jakieś dostępne materiały? Świece to kawałki rurki o średnicy 0,5mm. Sprężyny zaworów to zwinięty drucik miedziany. Pozostałe dodatki zostały pozyskane najczęściej z przewodów elektrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Dobre pomysły, typowe materiały, świetny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Ja to w milczeniu podziwiam, bo i co tu pisać jak warsztat tak świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 Pomalowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Pięknie, jak z Muzeum Techniki. Tabliczka znamionowa to kalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Przepiękny - nawet miejsca podłączenia do kolektora wydechowego są dopracowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Taaa..coz Panowie pozostaje siedziec, gapic i sie uczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi