Remik Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Witam posting.php?mode=post&f=64# Przeglądając niedawno znany portal aukcyjny, udało mi się nabyć ciekawą kalkomanię HDL z ostatniego lotu -ostatniego Lima ,pozostało teraz dokupić odpowiedni model i wybór padł na czeski zestaw AZ .Myślę ,że jest on wiele lepszy od dotychczasowych KP,sklejał się bardzo przyjemnie ,wymagając niewielkiego nakładu pracy .Zapraszam do oglądania -pozdrawiam Remik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Model ładnie sklejony i pomalowany, w dodatku malowanie nie jest oklepane. Niestety podstawka wyszła słabiej. Wydaje się płaska, jakbyś na kawałku tektury po prostu namalował płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Niesamowicie piękny Szykowałem się na te kalki, ale nie zdążyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Widze ze szykuje sie nowa kolekcja na przyszloroczna edycje Kaszubskiego Festiwalu. Bedzie wystawiony w sklepie obok 23go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Mógłbyś pokazać jak to wyszło od spodu, bo AZ model ma jakieś takie dziwne podziały na skrzydłach. A malowanko piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Super LIM Ja się szykuję z tym zestawem na koniec roku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Pogratulować - tym bardziej że mam w kolejce braciszka, będzie w sowieckich barwach w wersji UTI Midget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Fajny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Zmień te baniaki .Model naprawdę ładny , ale one psują ogólne wrażenie. Uploaded with ImageShack.us Odbiegają od prawdziwych i dlatego rzucają się w oczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Trudno będzie je zastąpić, chyba że nie były polakierowane i da się odzyskać kalkomanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Bardzo ładny POLSKI samolocik. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysł Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Gdybyś chciał się zdecydować wymieniać zbiorniki to mogę odstąpić kalki na nie - mam zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Elegancko wykonany modelik. Calkiem zapomniałem, że jest coś tak ładnego na rynku. Po skrzydełkach widać, że nie ma już tego przesadzonego W"KP" skosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 BARDZO klawy Limek!! gratulacje! pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remik Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Witam Właśnie zabrałem się za poprawienie zbiorników paliwa ,na szczęście znalazłem w moim modelarskim złomie baniaki z KP.Po zakończeniu prac wkleję kilka nowych zdjęć .Pozdrawiam Remik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi