Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zwykle w wypadku Twoich prac wspaniały temat i jeszcze lepsze wykonanie.

Napatrzeć się nie można

Moje najszczersze gratulacje!

Pozdrawiam

Kornik

Napisano

Jak zawsze wyszło cudnie!

Najbardziej podobają mi się figurki. Chciałbym kiedyś zobaczyć jakiegoś tutorala w twoim wykonaniu.

Pozdrawiam

Napisano

Co tu dużo mówić. Jest genialnie!

Napisano

Super! Wielkie brawa za temat, wielkie brawa za wykonanie. Bardzo dużo elementów, gadzetów,figurek a nie widać "zapchania i zatłoczenia". Ciężkie do wykonania.

Napisano

To jest lata świetlne od tego co ja potrafię. Jest tak piękne, że jak się nie znajdzie na fotce admina to chyba trzeba będzie petycję napisać. Achów i ochów mi brakuje.

Napisano

Czad! Bardzo mi się podobają Twoje dioramy i widać, że ciągle się rozwijasz. Gratulacje.

Napisano

Świetna diorama. Genialne figurki (tak samo Starówka). Chylę czoła. Mógłbyś nam zdradzić jakim sposobem malujesz figurki?

Napisano

Piękna praca.

Podoba mi się zwłaszcza to ile potrafiłeś wyciągnąć z tych dwóch figurek z MiniArtu,które jak wiemy przecież nie są rewelacyjne.

Jednak odrobina pracy w nie włożona i dobry pędzel czynią cuda.

Wspaniała rzecz.Brawo.

Napisano

Świetne tylko że twój warsztat powinien mieć co najmniej 50 str. żeby pokazać jak zrobić najdrobniejszy szczególik, bo to co ty wyprawiasz wprawi o zawrót głowy

Napisano

Piękna scenka,figurki i wykonanie podstawki. Miło widzieć kolejny piękny pojazd w barwach Polski.Jak zrobiłeś te pudełka?

• 2 weeks later...
  • 2 months later...