Gościu Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Cześć. Scenkę ukończyłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Jak zwykle w wypadku Twoich prac wspaniały temat i jeszcze lepsze wykonanie. Napatrzeć się nie można Moje najszczersze gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Jak zawsze wyszło cudnie! Najbardziej podobają mi się figurki. Chciałbym kiedyś zobaczyć jakiegoś tutorala w twoim wykonaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 och! ach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matenpl Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Pierwsza Klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Co tu dużo mówić. Jest genialnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Super! Wielkie brawa za temat, wielkie brawa za wykonanie. Bardzo dużo elementów, gadzetów,figurek a nie widać "zapchania i zatłoczenia". Ciężkie do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 To jest lata świetlne od tego co ja potrafię. Jest tak piękne, że jak się nie znajdzie na fotce admina to chyba trzeba będzie petycję napisać. Achów i ochów mi brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Czad! Bardzo mi się podobają Twoje dioramy i widać, że ciągle się rozwijasz. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Świetna diorama. Genialne figurki (tak samo Starówka). Chylę czoła. Mógłbyś nam zdradzić jakim sposobem malujesz figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Wszystko co chciałbym wyrazić, zostało już napisane wyżej. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Nad jedną taką dioramką mona się zachwycać, ale jeśli jest jest to kolejna, to można wpaść w kompleksy. Czekam na kolejny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Bardzo fajna diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Piękna praca. Podoba mi się zwłaszcza to ile potrafiłeś wyciągnąć z tych dwóch figurek z MiniArtu,które jak wiemy przecież nie są rewelacyjne. Jednak odrobina pracy w nie włożona i dobry pędzel czynią cuda. Wspaniała rzecz.Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Świetne tylko że twój warsztat powinien mieć co najmniej 50 str. żeby pokazać jak zrobić najdrobniejszy szczególik, bo to co ty wyprawiasz wprawi o zawrót głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Piękna scenka,figurki i wykonanie podstawki. Miło widzieć kolejny piękny pojazd w barwach Polski.Jak zrobiłeś te pudełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Rafał. Diorka KLASA i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Kartony ? Są wyrobu firmy J`s work Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Bardzo fajna scena A jakiej firmy ten Sd.Kfz 251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Bardzo fajna scena A jakiej firmy ten Sd.Kfz 251 obstawiam jakiegos z AFV Club. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Wystarczy przeczytać tytuł - Dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Po prostu piękna dioramka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi