tees Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Siedzę już pol godziny i wpatruje się w fotki tego cudeńka jak sroka wkość. Na prawde rewelacyjny model i wykonanie! Moje szczere gratulacje jan-kol. Brawo!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Super! Jeszcze z rok temu ją widzialem jak po osiedlu śmigała;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Ta Białoruśka wyglada dosłownie jak żywa swojego czasu mój znajomy jeździł czymś takim więc miałem okazję dobrze obejrzeć to cudo i poza tablicą rejestracyjną WBU706B wygląda tak samo.Dla porządku dodam że jest to wcześniejszy model późniejsze miały inny kształt i wygląd maski silnika. Jeszcze raz wielki SZACUN.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Genialnie pomalowany model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 O! Tego na forum brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Po prostu GRATULUJĘ jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel2123 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 WOW !!! Masakra Jak Ty to robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Bardzo dziękuję wszystkim za tak pozytywne opinie Jak to robię? Po prostu próbuję i wciąż zastanawiam się jak realizm przenieść na miniaturę. O ile ten model łatwiej było mi postarzyć, bo jest to pojazd cywilny, pracujący w określonych warunkach, o tyle czołg już mi trudniej realistycznie spatynować, ale będę się starał No i jak zrobię aktualne lokomotywy, to zabiorę się za dioramki Jeszcze taki "Off topic". Takie coś, z mojej branży sobie złożyłem z blaszek trawionych mojego projektu. Proszę kliknąć link, zdjęcia nie wiedziałem gdzie wkleić na tym forum, więc uznałem, że może starczy sam link: http://forum.modelarstwo.info/threads/wm15-jan-kol.10968/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Moja branża Białoruśka piękna! Lemiesz wyglada jak prawdziwy. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Rewelacyjna kopareczka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Jeeeee, prawdziwy traktór. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Fajnie widzieć ten model na focie admina- słuszną linię ma nasza władza ;) Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Zasłużona pierwsza strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Droogie cacko, wykonane bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Pięknie zrobione przetarcia na łyżce, spychaczu i podporach. Całego smaczku i realności dodaje ta tablica na drzwiach. Jedyne co jest na minus to za czysta kabina. Brakuje na niej jakiegos delikatnego filtra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Oj pamiętam,pamiętam jak to szalało na budowach ,a czasami stały i turkały silnikiem bo pan operator właśnie kończył piweczko ,a motogodziny leciały. Zniszczenia rodem z PRL , wracając do logo Transbudu to coś takiego namalowałbym na tym sprzęcie bo takowe też mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 super. Bardzo mi się podoba, gratuluję. Jak koledzy podpowiadają podstawka-dioramka i robol z jabolem mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Bardzo Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 ale czad!!!! gratuluje wykonania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unamed Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Powiedz gdzie go kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 12 Maja 2012 Autor Share Napisano 12 Maja 2012 Kupiłem w Jadar hobby w Warszawie, oni mają tam z Plus Model sporo rzeczy, choć większość na zamówienie. Ten model udało mi się kupić za nieco powyżej 400zł w promocji. Teraz już jest prawie 500. Na dioramkę nie mam pomysłu, co do ludzików to tym bardziej nie wiem jakiego by pasowało kupić, z jakiego zestawu...butelke to bym dorobił. Może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi