Dumo Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Bajerancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Wspaniale, piękna robota, nic więcej nie trzeba pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Janusz w jakim kolorze jest góra silnika:srebrna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 5 Lipca 2012 Autor Share Napisano 5 Lipca 2012 Janusz w jakim kolorze jest góra silnika:srebrna? Kość słoniowa... odnośnie tej części za chiny nie potrafiłem pokazać prawdziwego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 pytam bo wygląda jak srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Witam. No, teraz minia wygląda tak jak powinna. Zrobiłeś też ładne brudzenie tylko radziłbym je zrobić na całej podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Robi naprawdę niezłe wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 Pytanko co to może być za karabin i czy dostane go choćby samą lufę np. z RB Models ?? Zestawowy jest tragiczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 To jest MG34. Lufę możesz kupić tu: http://www.martola.com.pl/pl2039/produkty26729/7_92mm_MG34_Maschinengewehr_34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 To jest MG34. Lufę możesz kupić tu:http://www.martola.com.pl/pl2039/produkty26729/7_92mm_MG34_Maschinengewehr_34 Wg Ciebie lufa ze sklepu jest identyczna z tą z rysunku ? Nie wprowadzaj w błąd. Poprawna będzie ta: http://www.jadarhobby.pl/aber-35l63-niemiecki-czolgowy-mg-34-135-p-15095.html Swoją drogą, to chyba z 5 wątek gdzie poruszana jest kwestia luf km-ów czołgowych. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 To jest MG34. Lufę możesz kupić tu:http://www.martola.com.pl/pl2039/produkty26729/7_92mm_MG34_Maschinengewehr_34 Wg Ciebie lufa ze sklepu jest identyczna z tą z rysunku ? Nie wprowadzaj w błąd. Poprawna będzie ta: http://www.jadarhobby.pl/aber-35l63-niemiecki-czolgowy-mg-34-135-p-15095.html Swoją drogą, to chyba z 5 wątek gdzie poruszana jest kwestia luf km-ów czołgowych. Pzdr To co Ty pokazałeś faktycznie to jest to co na rysunku... dzięki Tylko łzy mi się do oczu napłynęły jak zobaczyłem cenę... muszę coś wykombinować bo i tak teraz na dniach zamawiam do niego friule... to mam wydatek. Może ktoś ma ładny plastik tej lufy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Witam mam pytanie gdzie była przewożona amunicja do tego działa , bo nie mogę się domyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Lipca 2012 Super Moderator Share Napisano 7 Lipca 2012 Witam Może jednak nad radiostacją trzeba by trochę popracować. Stelaż na czerwono to nie najlepszy pomysł. http://www.radiomuseum.org/r/mil_funkgeraetesatz_fug_5_se.html tak mniej więcej powinno wyglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Witam Może jednak nad radiostacją trzeba by trochę popracować. Stelaż na czerwono to nie najlepszy pomysł. http://www.radiomuseum.org/r/mil_funkgeraetesatz_fug_5_se.html tak mniej więcej powinno wyglądać. Pozdrawiam Mówisz mi o stelażu a pokazujesz radiostacje... nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Lipca 2012 Super Moderator Share Napisano 7 Lipca 2012 Witam, stelaz zmiana koloru, a radiostacja jak widać też wymaga poprawek. Link podałem bo łatwiej poszukać materiałów do FuG 5. tak ciężko zrozumieć? No to więcej nie podpowiadam. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Witam, stelaz zmiana koloru, a radiostacja jak widać też wymaga poprawek. Link podałem bo łatwiej poszukać materiałów do FuG 5. tak ciężko zrozumieć? No to więcej nie podpowiadam. Powodzenia. Focha strzeliłeś czy co... stelaża nie będę zmieniał bo tylko tobie się nie widzi... kwestia gustu a co do radiostacji to po co mam poprawiać skoro jej praktycznie nie widać... to jest czepianie się szczegółów których nie widać dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Trochę słabe zdjęcia... jutro postaram się zrobić lepsze i więcej... takie które pokażą też detal w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Ale bydlak, szok, krótko mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 8 Lipca 2012 Autor Share Napisano 8 Lipca 2012 Jeszcze do poskładania została mi przednia płyta i następnie będzie działo... Ale zrobię to w odwrotnej kolejności... jednak zamawiam ten MG z Abera na przednią płytę to żeby nie marnować czasu wezmę się za działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 Witam Dzisiaj wziąłem się za działo... jak na razie wszystko miło się skleja i nie ma większych problemów. Z racji iż nie zakupiłem podestów z Voyagera (zbyt wiele nie wnoszą w waloryzacje) postanowiłem sam poprawić jakość tych zestawowych i nawierciłem otwory w podestach tak jak jest w zestawie Voyagera... 152 otwory na ten jeden który jest na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Ładny detal mają te części, tylko te ślady po wypychaczach, sporo ich :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 Ładny detal mają te części, tylko te ślady po wypychaczach, sporo ich :/ No własnie wypychacze... wkurzyłem się na siebie że nie po szpachlowałem tych kilku miejsc widocznych na zdjęciach... tam gdzie mi się udało to nałożyłem szpachle teraz pozostaje to ładnie wyszlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Świetna robota z tym nawiercaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Bardzo się starasz Janusz przy tym modelu. To się chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Czyli kupując zestaw Voyagera zapłaciłbyś de facto za wywiercenie tych otworów Bardzo fajny model Ci wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi