Panzer4 Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 No i koniec. Skończyłem podstawkę z bocage. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu. Cała zielenina to oczywiście Polak. Figurki otrzymałem od znajomego podczas festiwalu w Bytomiu. Strasznie długo się z nimi męczyłem. Pierwszy krzak od lewej z dedykacją dla najwierniejszej Fanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Piękny, myślałem że to 1/35 Wspaniała robota, roślinność na podstawce wygląda autentycznie jak ta prawdziwa z Normandii, strasznie realistyczna, czuć ten ,,klimat" Raz jeszcze gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Gratuluję ogarnięcia tej Italki/Escii...ja ze swoim próbowałem walczyć i się poddałem. Sama scenka bardzo klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Naprawdę wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Dla mnie rewela. Nadaje się na fotkę Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Pięknie wykonany paskudny czołg Gratuluję modelu i podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Dla mnie rewela. Nadaje się na fotkę Admina. Oczywiście, 4 fotka od góry już powinna być ustawiona przez Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Rewelka. Naprawdę to myślałem że to 1/35. Dopiero potem w komentarzach zobaczyłem. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Napiszę coś, żebyście nie myśleli, że pomarłem. Piękny model Radku. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Fajnie ogarnąłeś Polaka, dobra podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 dałeś do pieca. cudny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 4 Lipca 2012 Autor Share Napisano 4 Lipca 2012 Dzięki wszystkim za miłe komentarze. Ogarnięcie Polaka w małej skali jest dość proste. Naprawdę nie jest to żadna filozofia czy sztuka wielka szczególnie w odniesieniu do trawska. Grunt to różnorodność. Drzewa a la Adam Juszczak to już wyższa szkoła jazdy jest, a owszem, ale krzaczory takie - pikuś. Andrzeju, ja czekam na wiesz co - tajne przez poufne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Moge tylko napisac to samo co inni CUDO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Model - jak i całą reszta - powalający Zrób może jakiś fotomontaż, zamiast białego tła daj odpowiedni krajobraz. Jak Admin nie da tego na główną, to się stąd wszyscy powinniśmy wypisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Radku piękna praca. Wszystko dokładnie na miejscu i z umiarem. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Model bardzo mi się podoba, ale roślinność jak żywa gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Lipca 2012 Autor Share Napisano 5 Lipca 2012 Jeszcze raz dzięki wszystkim za komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Jak na 72 po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Model bez podstawki wyglądał b.dobrze. Podstawka bez figurek też b.dobrze. Figurki dodały uroki i teraz całość wygląda genialnie i bardzo autentycznie. Czym cieniowałeś figurki? Chodzi mi o zagłębienia. GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Super, podstawka rewelacja, figurynki rewelacja, tank ... tylko bardzo ładny. Za to, że tak strasznie go poobijałeś (mało realnie). Często zastanawiam się patrząc na modele, co za wariat siedział i obijał swój tank młotkiem?? Przesadziłeś trochę, ale .... z daleka jak na początku - SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 Czym cieniowałeś figurki? Chodzi mi o zagłębienia. To zależy co masz na myśli . Mundury to oleje artystyczne, natomiast pysie to tensocromy earth i burnt brown. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Dłuższą chwilę zaniemówiłem, gdyby nie opis byłbym pewny że to 35 co najmniej. Świetna robota, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Czym cieniowałeś figurki? Chodzi mi o zagłębienia. To zależy co masz na myśli . Mundury to oleje artystyczne, natomiast pysie to tensocromy earth i burnt brown. No właśnie się nie określiłem, a chodziło mi o pysie. Fajne spalone słońcem twarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 Czym cieniowałeś figurki? Chodzi mi o zagłębienia. To zależy co masz na myśli . Mundury to oleje artystyczne, natomiast pysie to tensocromy earth i burnt brown. No właśnie się nie określiłem, a chodziło mi o pysie. Fajne spalone słońcem twarze. Dzięki! To spalenie słońcem to właśnie efekt tensocromu earth zapuszczonego "po całości". Dopiero potem punktowo zapuszczałem burnt brown. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Pieknie, moj ulubiony czolb Figurki to Milicast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi