GrzesiekW Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam.Trochę to trwało ale doczekałem się tabliczki i mogę w końcu przedstawić wam swoją ostatnią pracę. Jest to kubelwagen Tamiy w skali 1:35. Podziękowania dla Piotra (Pankot 13),Krzyśka (Bazylms),Michała (Michał 96),Konrada (KonradC),Piekielnego84 oraz KFS. Proszę o ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Brawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Świetna praca, nic dodać nic ująć... może na jakiś konkurs ją ?? Jedyne to mi troszeczkę te litery na tabliczce nie pasują jakoś czyta się je lekko z domysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Kubełek wyszedł bardzo ładnie. Podoba mi się zwłaszcza kurzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Ładny podoba mi się ta praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Bardzo ladny, jestem pozytywnie zaskoczony, niby takie malenstwo a milo sie oglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Dobra robota Grzesiek, bardzo ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Grzesiek to ja ci do kurzenia moje modele będę podsyłał świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Maly ale fajnie ukurzony piaskowiec.Gratki sie naleza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 No a teraz powiedz jak kurzyłeś. Fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Dziękuję za wszystkie opinie koledzy . Świetna praca, nic dodać nic ująć... może na jakiś konkurs ją ?? Dzięki.Praca jedzie na tegoroczne jaworzno.Szans bardzo nie mam ale zawsze coś może się uda podejrzeć od lepszych . Jedyne to mi troszeczkę te litery na tabliczce nie pasują jakoś czyta się je lekko z domysłami To przez firmę która miała wykonać tabliczkę .Uprościli litery a projekt wyglądał tak a jakie jest uzasadnienie takiego spozycjonowania pojazdu na podstawce? jakaś nowa moda na kubelwageny zsuwające się z podłoża? Koło kubla stać miała figurka w tym pustym miejscu.Jak się uda to kiedyś tam się pojawi. No a teraz powiedz jak kurzyłeś. Pigmenty Kremera zmieszane z zmywaczem do paznokci nakładane aerografem. Dziękuję za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Kolejna dobra praca. Cały czas czekam na Walentego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Gratuluję skromnej ale efektownej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Kubeł wygląda w porządku, ale dodałbym do niego jakichś figurantów. Ten temat jest już tak mocno oklepany, że sam kubeł to trochę mało, żeby zrobić mocne wrażenie i moim zdaniem nadaje się głównie jako dodatek do czegoś innego, a z racji, że to germańskie to najlepiej jako wrak ]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Dziękuję .Na wrak go nie przerobię .A figurant jak się uda kiedyś może będzie - pierwsze muszę się nauczyć ich malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Września 2012 Autor Share Napisano 10 Września 2012 Model ze starą pz II był na wystawie w Jaworznie.Jakimś trafem został odznaczony i dostałem za niego model żywiczny oraz plany modelarskie z wydawnictwa militaria.Pz II też został wyróżniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Moje gratulacje Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Również gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Widzisz, a tak nie wierzysz w swoje umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Panzera nie widziałem ale Kubelek słusznie wyróżniony.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Września 2012 Autor Share Napisano 11 Września 2012 Bardzo dziękuję . To motywuje do dalszych starań.Trza się teraz zabrać do roboty by coś na następną wystawę mieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 gratuluję świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Według mnie ten napis to totalna pomyłka. Nie ma mowy o zapłacie jeżeli ktoś odwala takiego bubla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 24 Września 2012 Autor Share Napisano 24 Września 2012 Zgadzam się Cloner.Niestety siostra odbierała i nie dopilnowałem. Zamówiłem przez forum u jakiegoś faceta ale po przyjęciu zamówienie gość nie odezwał się.Na szczęście nie zrobiłem przelewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi