GrzesiekW Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Dzięki wielkie . Idąc dalej przemalowałem koła i to chyba tyle. Nie będę malował brązu. Dał bym może radę ale było by już tego na modelu za dużo i wyglądał by dziwnie. Kładę teraz delikatny filtr i daję sido. Nie wyszło wszystko idealnie ale osobiście mi się podoba i mam nadzieję,że wszystkie błędy z malowania znikną po kurzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Na niemcach się nie znam ale moim zdaniem ten zielony jest za jasny i pod innymi zabiegami zniknie. Natomiast brąz dodał by mu trochę charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Bijcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 No i pięknie, super już wygląda. Dajesz dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Często Niemcy mazali swe pancerze delikatną smugą kamuflażu. Zresztą jeśli ten pojazd byłby budowany to fabrycznie nakładano by na niego w fabryce plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 A mi sie widzi.Jest jasno,czyli mozna sie spodziewac odwaznego brudzenia-a to lubie.Wiec tylko mozna przyklasnac,chociaz byl to chyba tylko prototyp ale co tam.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2012 Dzięki. Filtr,kalki sido.Dziś wash i chyba najgorsze - obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 No no ładnie wyszło. To odpuść lekture i działaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Model z każdą aktualizacją wygląda coraz lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Bardzo mi się podoba takie delikatne kamo, nie wiem czy na swojej kotce podobnego nie psiknąć A obijania się nie bój, jak coś nie wyjdzie zawsze można zmyć z tak błyszczącego podłoża Ciekam jestem jak go umorusasz Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Teraz już mogę z pełna premedytacja napisać, że jest wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Zgadzam się z Konradem, wspaniały . Już się boję jak to będzie wyglądać po washu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2012 Dzięki . Szkoda,że na fotach wygląda lepiej niż w realu. Po łoszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Wash świetny, szczególnie na spawie super wyszedł, chciałbym takiego umieć :(. Tylko pozazdrościć Grześku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 No nie ma co ukrywać jak do tej pory Twój najlepszy model jaki widziałem Wiesz jeśli uważasz że inne były lepsze o bez urazy... ale ten mi się mega podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Powiem ci że mnie pozytywnie zaskoczyłeś tym modelem. Teraz już możesz śmiało brać się za pozostałe modele. Ja jeszcze takiego kamo nie robiłem, wiec wygląda ze jesteś krok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 Dzięki .Malowanie to głównie zasługa aero od Piotra . Foto w gąskach - taka przymiarka. Chybam znowu założył tył do przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Friule pięknie wyglądają.Myślisz ,że z gumą da się coś zrobić , czy wywalić do kosza? Dobrze to wygląda, tylko za bardzo go nie brudź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Możesz tą bliższą obrócić. Tylko sprawdź sobie jak mają oryginalne zakończenia - lepiej dać je na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 Dzięki.Gumiaki jak otworzyłem miałem już zdeformowane (powykręcane) ale tak wyglądały założone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Co to za roslinka? Da się ja jakoś utrwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 Zrobiona z korzonka wymoczonego w glicerynie i maty polaka. Będzie służyć do imitacji maskowania na gotowym e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi