Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki wielkie . Idąc dalej przemalowałem koła i to chyba tyle. Nie będę malował brązu. Dał bym może radę ale było by już tego na modelu za dużo i wyglądał by dziwnie. Kładę teraz delikatny filtr i daję sido. Nie wyszło wszystko idealnie ale osobiście mi się podoba i mam nadzieję,że wszystkie błędy z malowania znikną po kurzeniu.

PC271038.JPG

• Odpowiedzi 187
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na niemcach się nie znam ale moim zdaniem ten zielony jest za jasny i pod innymi zabiegami zniknie. Natomiast brąz dodał by mu trochę charakteru.

Napisano

Często Niemcy mazali swe pancerze delikatną smugą kamuflażu. Zresztą jeśli ten pojazd byłby budowany to fabrycznie nakładano by na niego w fabryce plamy.

Napisano

A mi sie widzi.Jest jasno,czyli mozna sie spodziewac odwaznego brudzenia-a to lubie.Wiec tylko mozna przyklasnac,chociaz byl to chyba tylko prototyp ale co tam.Pozdro.

Napisano

Dzięki. Filtr,kalki sido.Dziś wash i chyba najgorsze - obicia.

PC281048.JPG

PC281049.JPG

PC281050.JPG

Napisano

Bardzo mi się podoba takie delikatne kamo, nie wiem czy na swojej kotce podobnego nie psiknąć

A obijania się nie bój, jak coś nie wyjdzie zawsze można zmyć z tak błyszczącego podłoża

Ciekam jestem jak go umorusasz

Pozdrawiam

Kamil

Napisano

Teraz już mogę z pełna premedytacja napisać, że jest wspaniale!

Napisano

Zgadzam się z Konradem, wspaniały . Już się boję jak to będzie wyglądać po washu .

Napisano

Dzięki . Szkoda,że na fotach wygląda lepiej niż w realu.

Po łoszu

PC281060.JPG

PC281060.JPG

Napisano

Wash świetny, szczególnie na spawie super wyszedł, chciałbym takiego umieć :(. Tylko pozazdrościć Grześku.

Napisano

No nie ma co ukrywać jak do tej pory Twój najlepszy model jaki widziałem

Wiesz jeśli uważasz że inne były lepsze o bez urazy... ale ten mi się mega podoba...

Napisano

Powiem ci że mnie pozytywnie zaskoczyłeś tym modelem. Teraz już możesz śmiało brać się za pozostałe modele. Ja jeszcze takiego kamo nie robiłem, wiec wygląda ze jesteś krok do przodu.

Napisano

Dzięki .Malowanie to głównie zasługa aero od Piotra .

Foto w gąskach - taka przymiarka.

PC291064.JPG

Chybam znowu założył tył do przodu .

Napisano

Friule pięknie wyglądają.Myślisz ,że z gumą da się coś zrobić , czy wywalić do kosza? Dobrze to wygląda, tylko za bardzo go nie brudź.

Napisano

Możesz tą bliższą obrócić. Tylko sprawdź sobie jak mają oryginalne zakończenia - lepiej dać je na zewnątrz.

Napisano

Dzięki.Gumiaki jak otworzyłem miałem już zdeformowane (powykręcane) ale tak wyglądały założone

PA170822.JPG

Napisano

Zrobiona z korzonka wymoczonego w glicerynie i maty polaka. Będzie służyć do imitacji maskowania na gotowym e.