bazylms Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Teraz kolory już dużo lepsze. Z malowaniem już nic nie rób. Trawy możesz dać więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Wygląda elegancko tak jak chłopaki piszą, dorzuć trochę trawy (możesz napisać jaki producent taj trawki?) i ewentualnie można by się pobawić z suchymi pigmentami jeszcze Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Lutego 2013 Autor Share Napisano 23 Lutego 2013 Dzięki. Trawa Polaka 6mm. Dołożyłem trochę trawy. Przymiarka z E. Zostało dokleić kilka detali, dać kurzenie,Polakierować deskę i na dniach galeria . Mam nadzieję,że kolejne warsztaty będą krótsze i nie będę was tak zanudzał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Przydałyby się większe zdjęcia bo wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Jesteś na dobrej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Masz kwity na tą przeszkodę ppanc? Jeśli nie, to przynajmniej obetnij jej tą drucianą pętelkę, bo na mój gust poparty wizjami w terenie to takiego rodzaju przeszkody były wylewane na miejscu w szalunek na planie "drabinki", który układał się na powierzchni w takie charakterystyczne zęby, a nie były przywożone na miejsce ... Diorama poza tym podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Brudzenie . Nie znam się na tym totalnie więc zdam się na waszą opinię. Jeszcze się da to zmyć jak by coś. Jak zaakceptujecie to robię drugą stronę tak samo. Koła jeszcze nie ruszane. Wydaje mi się mimo wszystko,że powinienem zmyć i zrobić inaczej. Strasznie duża odległość jest między błotnikiem i gąskami i nie wiem jak to sensownie ubrudzić. Co do zapory to jeszcze pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Masz kwity na tą przeszkodę ppanc? Jeśli nie, to przynajmniej obetnij jej tą drucianą pętelkę, bo na mój gust poparty wizjami w terenie to takiego rodzaju przeszkody były wylewane na miejscu w szalunek na planie "drabinki", który układał się na powierzchni w takie charakterystyczne zęby, a nie były przywożone na miejsce ... Diorama poza tym podoba się Co do przewożenia, jeśli ząb był wylewany w pobliżu to i tak należało go przewięść w odpowiednie miejsce. Jedynie zęby forteczne były wylewane w miejscu swego przeznaczenia. Gdzieś kiedyś widziałem filmik jak T-34 przebijał się przez pas luźnych zębów i miały one w zakończeniu pętle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Lutego 2013 Autor Share Napisano 25 Lutego 2013 Jeszcze raz spróbowałem brudzenia wanny. Chyba wyszło lepiej i tak zostanie już raczej. Zostałodokleić jeszcze narzędzia,koła na stałe wraz z brudzeniem, zwashować i ubabrać gąski. Następna aktualizacja już raczej w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Marca 2013 Autor Share Napisano 4 Marca 2013 Dziękuję za wszelką pomoc . Galeria http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=37178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Gratulacje! Na żywo model fajnie się prezentuje. Przywieziesz go raz jeszcze do Jaworzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Wyglądał w Bytomiu faktycznie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Marca 2013 Autor Share Napisano 5 Marca 2013 Dzięki . W Jaworznie oczywiście będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi