GIUSEPPE Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Widziałem na żywo. Model fantastyczny. Czekam na galerie. Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Dziękuję wszystkim za wszelkie uwagi, za wyjaśnienia, za wszelką pomoc, którą od Was otrzymałem przy budowie tego modelu. Nie chciałbym nikogo pominąć, dlatego dla wszystkich, którzy w jakikolwiek sposób mi pomogli duże Piwo Ale zanim jeszcze oficjalnie zamkniemy ten warsztat, jeszcze jedna ciekawostka. Oglądając Jeszce raz zdjęcia samolotu, którego model robiłem, wpadło mi w oko, że pod modelem jest cień. Oczywiście wcześniej też to widziałem, ale pomyślałem, może by tak zrobić na podstawce. Pomyślałem, pokombinowałem, i zrobiłem. Sama podstawka wygląda trochę śmiesznie. Ale jak postawiłem na niej model, to moim zdaniem wygląda to dosyć ciekawie. Oczywiście mnie się tak wydaje. A co Wy o tym myślicie? Panowie chyba już za dużo przy tym modelu nie zrobię. Chyba, że o czymś zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Rewelacja!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 (...) Panowie chyba już za dużo przy tym modelu nie zrobię. Chyba, że o czymś zapomniałem. Zapomnieć nie zapomniałeś, ale w Radomiu, w 2005r, był jeszcze jeden mały, sympatyczny akcent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Wymiękłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Mistrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 To jest kosmos jakiś. To jest chyba najlepsza relacja z najbardziej powalającym efektem, jaki kiedykolwiek widziałem. Pokłony do samej ziemi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Tak po cichutku, ale systematycznie warsztat oglądam, bo to sama przyjemność Ale z tym cieniem to pomysł i efekt przedni A może są jeszcze jakieś sugestie? "Koniecznie" stolik z naszywkami, czapeczkami i koszulkami do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 24 Marca 2013 Autor Share Napisano 24 Marca 2013 Panowie jeszcze raz dziękuję za wszystkie uwagi, za pomoc przy budowie tego modelu. Zapraszam do odwiedzenia mojej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi