Skocz do zawartości

Su-7 1:72 Modelsvit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No i mamy nowego rekordzistę

polaczki-cwaniaczki, szkoda słów.

Napisano

Polaczki cwaniaczki ściągnijcie towar, opłaćcie haracze dla państwa i sprzedawajcie tak żeby wam się sprzedać opłacało a kupującym kupować.

Napisano

Przypuszczam, że wkrótce pojawi się 10-15% rabatu. Od pewnego czasu to stała praktyka tego sklepu dawać zawyżoną cenę, a później wprowadzać "atrakcyjną" promocję.

Napisano
i wolisz "Helikopter w ogniu" czy "Śmigłowiec w ogniu" ?

Ja wolę "Black Hawk down" Akurat to jeden z wielu przypadków tytułów filmów itp, naciąganych na język polski, który nie ma odpowiednika w naszym języku. Potem wychodzą takie durnoty

Napisano

Ech, człowiek sobie zażartuje językiem komentatorów Wyścigu Pokoju, a tu taka burza...

Dla tych młodych co nie wiedzą skąd moje słowa się wzięły: http://www.polskieradio.pl/43/279/Artykul/638673,Halo-halo-Bogdan-Tuszynski-konczy-80-lat-

A osobiście preferuję mimo wszystko słowo ŚMIGŁOWIEC.

Wracajmy do Su-7

Napisano

Ja wiem, że wiele osób już dla kilku pln jest w stanie zadać sobie wiele trudu i spędzić godziny przeszukując sklepy, ale wartość zakupu samego zestawu jest w ostatecznym rozrachunku mało istotna przy tych dziesiątkach jeśli nie setkach roboczogodzin, jakie poświęca się na wykończenie modelu... Przynajmniej ja tak to widzę.

Zamiast prowadzić klubowe gadki o cenach okraszone off-topikami, lepiej by ktoś w końcu wziął model na warsztat i podzielił się wrażeniami z budowy!

Napisano

Modelarze są sami temu winni. Narzekają na ceny a potem i tak kupują, więc sklepy/dystrybutorzy/producenci windują ceny jeszcze bardziej, bo widzą ludzi, którzy zapłacą każdą cenę, żeby mieć swój model.

Napisano
wartość zakupu samego zestawu jest w ostatecznym rozrachunku mało istotna
Proponuję Ci zatem zakupic model w sklepie, którego link podesłał kolega letalin
Napisano

Hehe. Korzystam z kilku sprawdzonych sklepów i póki rożnice w cenach nie przekraczają przeciętnego napwiku zostawianego w knajpie, to nie zamierzam tego zmieniać!

Tak na marginesie, to miałem w życiu kilka różnych hobby i musze przyznać że modelarstwo jest z nich najtańsze w sensie typowo finansowym. Natomiast żżera naprawdę spore ilości czasu! Ale po to sie ma właśnie hobby!