Dumo Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Super, nic nie zmieniaj, jedziesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 idealna baza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Bajer Twoje kolosalne postępy mnie przerażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Super, nic nie zmieniaj, jedziesz dalej Inny monitor i inne kolory. Popieram Rafała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2013 To co było wyżej już nieaktualne ale dzięki . Janusz nie przesadzaj - ciągle jestem początkującym . Całość przemalowana ale wydaje mi się,że jest zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Obie wersje mi się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Już go tak zostaw. Jest chyba lepiej, choć przedtem też źle nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Dzięki. Położyłem filtr,kalki i washa (nie wiem czy nie za jasny?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Za jasny to może niekoniecznie, ale w niektórych miejscach jakby słabiej widoczny. Super ci wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Dzięki Krzyśku. Popoprawiam ten wash. Obiłem jedną stronę ferdka, i założyłem jedną gąskę. Zbliżam się na szczęście powoli do końca więc może się wyrobię na zawody. Tak by to wyglądało Nie mogę się ostatnio dogadać z aparatem. Mało co widać na fotkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Z czego robiona ziemia? Bardzo dobrze wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Ziemia z ogrodu mieszana z gipsem . Powoli kończę model (niestety nadal aparat nie ogarnia kolorów na ferdku i możecie wierzyć jedynie na słowo,że na żywo jest bardziej styrany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Aż miło popatrzeć na Twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Dzięki . Ciesze się,że się podoba . Pomalowałem ziemię ak dark mud i kursk earth z aero. Wzorując się na zdjęciach z internetu dołożyłem zieleniny na ferdka Powoli zbliżam się do końca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Jak nie przytargasz Ferdka i Mardera do Jaworzna to masz oklep :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 To kończ i dawaj do galerii. Co będzie następne? Może skończysz Shermana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Może skończysz Shermana? Jako fan Aliantów wszelkiej maści popieram rękami i innymi odnóżami ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Świetna robota ! Nie mogę doczekać się galerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Baaardzo mi się podoba Twój styl malowania i tyrania wszelkiej maści podstawek i pojazdów. Może dlatego, że troszkę malowaniem przypomina Ukiego (takie skojarzenie ). Świetne. Mam pytanko o roślinki z czego, jak zrobione, bo wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Rozczruję was - natępny jest tygrys królewski,który robię na konkurs na klina. Dobrze Ci się micmal skojarzyło . Jego KT stanowiło dla mnie inspirację . Sięję trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 No mam nadzieję, że relację tutaj zamieścisz. To już niedługo koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Pojazd cacy ale podstawka łysa. O figuranta/ów aż się prosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi