Karol_Max Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 I to właściwie może starczyć za cały komentarz. Ja bym jeszcze dodał to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 a ja nie mam pytań xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Teraz to już słó mi brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Woda super szumi. Glony też są mocarne. Poproszę o kilka słów jak to zdjełać? Radziłbym coś zrobić, żeby koło młyńskie wyglądało na mokre. Mur wyszedł pięknie. Może jedynie dachówki boczne ciut za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 Glony namalowane na żywicy,potem zalane "Still Water".Co do dachówek to raczej trzymają skalę,zgodnie z wymiarem oryginalnej dachówki używanej we Francji,ok.3 na 4 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Drzewa na razie bez liści Wstępne ustawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 No trudno o komentarz... genialne po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Jakby sobie zdjęcia z pleneru oglądać. Już miałem obawy że wątek ucichł a tu niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Co tu dożo mówić, jest klasa, jest pięknie. Z niecierpliwością czekam na dalsze aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Coś wspaniałego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 No szok po prostu. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Na jakimś innym forum widziałem tę dioramkę. Powtórzę tylko: kapitalna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Nienawidzę Cię! Za to, że minie ruski rok zanim dojdę do promila takich umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Lutego 2015 Autor Share Napisano 11 Lutego 2015 Pierwsze drzewo przy młynie ...I pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Drzewa jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Szczena opada że takie coś idzie zrobić, teraz rozumiem dlaczego na mojej dioramie z KW-1 drzewko nie pasuje. Oglądając ten warsztat można popaść w kompleksy. Gdyby nie opis "Panzer Lehr - Odwrót 1944" 1/72" to można pomyśleć że to wzorcowa fotka z rzeczywistości będąca przykładem do wykonania dioramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Adamie, czy mógłbyś pokazać stan prac z trochę szerszego planu, chodzi mi o powierzchnię na której to wszystko zmieściłeś. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Marca 2015 Autor Share Napisano 21 Marca 2015 Nowe drzewa I w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Normalnie dech zapiera. Najlepsza twoja praca jaką do tej pory widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Niesamowite - chyba to już pisałem, ale napiszę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Ja... nie wiem. Rzucam to wszystko i idę zbierać znaczki... Czy coś. Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Koledzy już wszystko powiedzieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelarzXXS Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 takie pytanie czy to już koniec? Mam nadzieje, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi