Mikolaj75 Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Widziałem na żywo; kawał dobrego modelu, świetnie wykonany z dużą ilością pracy własnej. Na żywo chyba nawet lepiej się prezentuje niż na fotkach, szczególnie trafny wydaje mi się dobór kolorów. Słusznie nagrodzony na Paprykarzu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pretorianin Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Piękny model Jakie dokładnie farby zostały użyte? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 16 Października 2013 Autor Share Napisano 16 Października 2013 Do kamuflażu Humbrole, 117 US Light Green, 155 Olive Drab, A103 Pactra Panzer Rot Braun, Model Master 1749 Flat Black, spód Humbrol 65. Na to poszedl Sidolux, a następnie mat od Gunze, lecz tylko na niektóre powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Świetnie wykonany model. Nitowanie no i to brudzenie - REWELACJA. Uczochrany tak jak lubię. Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Jedyny szczegol do ktorego bym sie czepil to za nisko podniesiona oslona kabiny... Poza tym super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Mistrzu.... nauczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zvezdar Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Bardzo fajny model, cieszy mnie że zrobiony w barwach maszyny z naszego regionu, a takie cenie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 23 Października 2013 Autor Share Napisano 23 Października 2013 Dzięki Adaś i również podziękowanie się należy Administracji za wyszczególnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Również przyłączam się do gratulacji za piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Dla mnie BOMBA. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin D Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Urwało mi "dupę" tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Malowanie...szczena opada wygląda jak w realu rewelacja gratulacje wspaniałego efektu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Co tu dużo mówić, pozamiatałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek532 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Samolot wygląda jak prawdziwy. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Dawid gratulację, ja mam tą przewagę nad kolegami z forum że widziałem go na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi