kopernik Napisano Sobota o 20:37 Share Napisano Sobota o 20:37 33 minuty temu, klima1 napisał: A pozostałe 6? Był jeszcze Francuz na gąsienicach ( chyba tankietka ) bez uzbrojenia i jakieś dwie ciężarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano Sobota o 21:24 Share Napisano Sobota o 21:24 W końcu doczekaliśmy się wz. 29, ale Sokoła to się nie spodziewałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano Niedziela o 08:37 Share Napisano Niedziela o 08:37 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano Niedziela o 08:39 Share Napisano Niedziela o 08:39 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano Niedziela o 08:41 Share Napisano Niedziela o 08:41 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano Niedziela o 19:32 Share Napisano Niedziela o 19:32 Ten motocykl to rozumiem, że z 10BK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano Poniedziałek o 06:42 Share Napisano Poniedziałek o 06:42 Że w końcu wz 29 wydzie to dobra wiadomość, Natomiast z Sokołem to obawiam się że FtF trochę przespał temat - w międzyczasie wyszły drukowane z IDAP i F&A (oba w wyraźnie niższej cenie niż standardowe FtF, a poziom detalu druku - wiadomo), No ale zobaczymy co dostaniemy w plastiku Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano Środa o 08:12 Share Napisano Środa o 08:12 Myślę że Sokoły FtF będą dedykowane innemu Odbiorcy... Wydruki 3D , szczególnie niesamowicie piękny F&A, są bardzo filigranowe i trudne do wycięcia i obróbki... Będą ekstra modelami, ale dla raczej doświadczonych modelarzy... A FtF na pewno łatwiejsze w montażu, ale mniej precyzyjne z uwagi tak jak piszesz na technologię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi