kopernik Napisano 13 Czerwca Napisano 13 Czerwca 33 minuty temu, klima1 napisał: A pozostałe 6? Był jeszcze Francuz na gąsienicach ( chyba tankietka ) bez uzbrojenia i jakieś dwie ciężarówki. Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 13 Czerwca Napisano 13 Czerwca W końcu doczekaliśmy się wz. 29, ale Sokoła to się nie spodziewałem! Cytuj
wuwumaster Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca Że w końcu wz 29 wydzie to dobra wiadomość, Natomiast z Sokołem to obawiam się że FtF trochę przespał temat - w międzyczasie wyszły drukowane z IDAP i F&A (oba w wyraźnie niższej cenie niż standardowe FtF, a poziom detalu druku - wiadomo), No ale zobaczymy co dostaniemy w plastiku Pozdr ww Cytuj
mysiek13 Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Myślę że Sokoły FtF będą dedykowane innemu Odbiorcy... Wydruki 3D , szczególnie niesamowicie piękny F&A, są bardzo filigranowe i trudne do wycięcia i obróbki... Będą ekstra modelami, ale dla raczej doświadczonych modelarzy... A FtF na pewno łatwiejsze w montażu, ale mniej precyzyjne z uwagi tak jak piszesz na technologię... Cytuj
Cypis Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca kolejny numer PL1939-132 , Panzerkampfwagen 40R 736(f) or Renault R40 with SA18 gun and tail Cytuj
wuwumaster Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca W dniu 29.06.2026 o 15:33, Cypis napisał: kolejny numer PL1939-132 , Panzerkampfwagen 40R 736(f) or Renault R40 with SA18 gun and tail Czyli powtórka pojazdu z numeru 111, tyle że z dodanym ogonem i inną kalką. Pozdr ww Cytuj
neptun1939 Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca W dniu 30.06.2026 o 22:08, wuwumaster napisał: Czyli powtórka pojazdu z numeru 111, tyle że z dodanym ogonem i inną kalką. Pozdr ww Niekoniecznie. Wieża jest zupełnie inna - inny właz od góry. 1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 18 Lipca Napisano 18 Lipca Doczekaliśmy się po X latach modelu Samochodu Pancernego wz.29!!! 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 18 Lipca Napisano 18 Lipca czy ktoś cokolwiek słyszał nowego o tym wyrobie? czy będzie jeszcze w 2026 ? W dniu 3.01.2026 o 00:28, Kolekcjoner WP napisał: .... First to Fight właśnie zapowiedział motorówkę strażniczą.... Cytuj
Grzes Napisano 21 Lipca Napisano 21 Lipca Polski samochód pancerny wz. 29 już oficjalnie w numerze 133 3 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 25 Lipca Napisano 25 Lipca Już skleiłem Dwie godziny po zakupie już go zaczałem sklejać. Dwa dni i gotowy 3 Cytuj
India Napisano 26 Lipca Napisano 26 Lipca Czy tyle rdzy było potrzebne? Załogi dbały o sprzęt.. Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 26 Lipca Napisano 26 Lipca 26 minut temu, India napisał: Czy tyle rdzy było potrzebne? Załogi dbały o sprzęt.. To jest brązowy wash od tamiyi. Nie przepadam za nim. Musze cos innego kupić, a tego zmyć, bo to faktycznie jak rdza wygląda... Cytuj
Cypis Napisano 3 Września Napisano 3 Września kolejny numer to ......Panzerjäger I (4.7 cm PaK(t) (sf) auf PzKpfw I Ausf. B) late version (PL1939-134) 3 Cytuj
filipsg Napisano 4 Września Napisano 4 Września Dobre wieści, a czy jest jakieś żywiczne albo drukowane podwozie dla Pz. I Ausf. B od FtF? Syndikate Co. drukuje, ale tylko dla wersji Ausf. A. Cytuj
klima1 Napisano 23 Września Napisano 23 Września Ale to jak rozumiem nie jest kolejny numer, tylko oddzielna inicjatywa? Cytuj
Cypis Napisano 23 Września Napisano 23 Września 4 godziny temu, klima1 napisał: Ale to jak rozumiem nie jest kolejny numer, tylko oddzielna inicjatywa? tak , dodatkowa linia , tak jak było z załogantami do Fiata 508/518 Cytuj
wuwumaster Napisano 26 Września Napisano 26 Września Pola Chwały 2026 w Niepołomicach, i jak co roku stoisko FtF: Pozdr ww 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi