kopernik Napisano 13 Czerwca Napisano 13 Czerwca 33 minuty temu, klima1 napisał: A pozostałe 6? Był jeszcze Francuz na gąsienicach ( chyba tankietka ) bez uzbrojenia i jakieś dwie ciężarówki. Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 13 Czerwca Napisano 13 Czerwca W końcu doczekaliśmy się wz. 29, ale Sokoła to się nie spodziewałem! Cytuj
wuwumaster Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca Że w końcu wz 29 wydzie to dobra wiadomość, Natomiast z Sokołem to obawiam się że FtF trochę przespał temat - w międzyczasie wyszły drukowane z IDAP i F&A (oba w wyraźnie niższej cenie niż standardowe FtF, a poziom detalu druku - wiadomo), No ale zobaczymy co dostaniemy w plastiku Pozdr ww Cytuj
mysiek13 Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Myślę że Sokoły FtF będą dedykowane innemu Odbiorcy... Wydruki 3D , szczególnie niesamowicie piękny F&A, są bardzo filigranowe i trudne do wycięcia i obróbki... Będą ekstra modelami, ale dla raczej doświadczonych modelarzy... A FtF na pewno łatwiejsze w montażu, ale mniej precyzyjne z uwagi tak jak piszesz na technologię... Cytuj
Cypis Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca kolejny numer PL1939-132 , Panzerkampfwagen 40R 736(f) or Renault R40 with SA18 gun and tail Cytuj
wuwumaster Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca W dniu 29.06.2026 o 15:33, Cypis napisał: kolejny numer PL1939-132 , Panzerkampfwagen 40R 736(f) or Renault R40 with SA18 gun and tail Czyli powtórka pojazdu z numeru 111, tyle że z dodanym ogonem i inną kalką. Pozdr ww Cytuj
neptun1939 Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca W dniu 30.06.2026 o 22:08, wuwumaster napisał: Czyli powtórka pojazdu z numeru 111, tyle że z dodanym ogonem i inną kalką. Pozdr ww Niekoniecznie. Wieża jest zupełnie inna - inny właz od góry. 1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 18 Lipca Napisano 18 Lipca Doczekaliśmy się po X latach modelu Samochodu Pancernego wz.29!!! 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 18 Lipca Napisano 18 Lipca czy ktoś cokolwiek słyszał nowego o tym wyrobie? czy będzie jeszcze w 2026 ? W dniu 3.01.2026 o 00:28, Kolekcjoner WP napisał: .... First to Fight właśnie zapowiedział motorówkę strażniczą.... Cytuj
Grzes Napisano 21 Lipca Napisano 21 Lipca Polski samochód pancerny wz. 29 już oficjalnie w numerze 133 3 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 25 Lipca Napisano 25 Lipca Już skleiłem Dwie godziny po zakupie już go zaczałem sklejać. Dwa dni i gotowy 3 Cytuj
India Napisano 26 Lipca Napisano 26 Lipca Czy tyle rdzy było potrzebne? Załogi dbały o sprzęt.. Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 26 Lipca Napisano 26 Lipca 26 minut temu, India napisał: Czy tyle rdzy było potrzebne? Załogi dbały o sprzęt.. To jest brązowy wash od tamiyi. Nie przepadam za nim. Musze cos innego kupić, a tego zmyć, bo to faktycznie jak rdza wygląda... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi