gorlock Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Witam! Dłubię sobie takiego Ruska. Model Dragona z blaszkami Voyagera, lufą Abera obspawany Milliputem. Do zrobienia pozostaje jeszcze lina, parę drobiazgów, kilka spawów i gąsienice rzecz jasna, po czym trafi do lakierniczej poczekalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Pięknie oblachowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Dokładnie, świetna robota Czekam z niecierpliwością na malowanie Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Wypasiony!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Jak wyżej, ale spawy to jednak polecam z masy robić, a nie blaszkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Super blacharka. Możesz podać numer tej lufy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 Możesz podać numer tej lufy? Lufa to Aber 35L34. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Naprawdę dobra robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Miło się ogląda takie rzeczy. Powodzenia, choć o dalsze jego losy jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 Składanie zakończone. Koła i gąski oczywiście na sucho do zdjęcia. Na malowanie musi chwile poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Ładniuchny i ma śliczne gąski , ale były używane w 1940 i 1941 przynajmniej teoretycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 ale były używane w 1940 i 1941 przynajmniej teoretycznie. Nie jestem szczególnym specjalistą od teciaków. Co do gąsek kierowałem się informacjami chociażby z publikacji Tank Power, także producent (Masterclub) reklamuje je jako 1942 winter - spring late type. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Piękny. A Twoje zdjęcia fantastyczne, świetnie się ogląda taki warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Co można powiedzieć - bajka. Szkoda że trzeba będzie czekać na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 Szkoda że trzeba będzie czekać na malowanie. Troszkę mi się uzbierało rozgrzebanych modeli w budowie toteż postanowiłem trochę z nich skończyć nim pogubię części. Ale potem ostre malowanie kilku przewiduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Chociaż nie interesuje się radziecką pancerko to model mi się podoba na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Kurczę, powiem szczerze, to szkoda go malować... A z drugiej strony ciekawość zżera, jak po malowamiu będzie wyglądał... Piękna robota . Zdjęcia super. Mam pytanie, te gąski to zestawowe?. I czy są ruchome?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 Gąski to żywica rosyjskiej firmy Masterclub. są w pełni ruchome. Zestawowe już dawno opchnąłem na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Ok, dzięki za odpowiedź. Masterclub, warto zapamiętać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 10 Lutego 2014 Autor Share Napisano 10 Lutego 2014 Ok, dzięki za odpowiedź. Masterclub, warto zapamiętać . Jak dla mnie to firma robiąca jedne z najlepszych jakościowo żywicznych gąsek na rynku. Podobnie rzecz ma się z metalowymi, których oferta co prawda nie za duża jak na razie ale jakość powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 6 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Robi się zimowo Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 No Panie, pieknosci wychodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Gdyby był wystawiony do konkursu, to bylby mój faworyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Ale go wydobyłeś z czeluści forum, świetne kamo zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi