Mikele Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Takie wielkie pudło na jedną część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Coby nie stępiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Jako że stożek już jest to się napaliłem na niego (tyle czekałem!) że jest on już gotowy do wklejenia do modelu Faza 1 Faza 2 Faza 3 Faza 4 I Faza 5 I bonusowa Faza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Najs. Lubię taką czyściutką robotę. Tylko mi wyjaśnij, czemu pod zielony dałeś dwa odcienie jakiegoś metalizera i co to był za odcienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Stożek w '21 to kwestia honoru modelarza i jego czyściutkie i idealne wykonanie ma duży wpływ na końcowy wygląd modelu. Metalizer był jeden, więc chronologicznie: Faza 1 Mycie mydełkiem Faza 2 Czarny błyszczący Gunze C2 Faza 3 Metalizer Mr. Color Super Metallic SM04 Super Stainless Faza 4 Błyszczący Gunze C66 Faza 5 - Faza Bonusowa Zygmunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Komprende. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Komprende. To już nawet język włoski gości na forach - krok ku międzynarodowej atmosferze forum. I to wszystko dzięki Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 HISZPAŃSKI! Czego Was tam uczą w tych gimnazjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Komprende. Hmm, słownik wywalił jednocześnie tłumaczenie włoskie i hiszpańskie Jakie gimnazjum Solo, za rok matura a Ty tutaj gimbusami mnie straszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Też na początku mi się tak wydawało, ale to chyba po prostu jest czarny podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Fajnie prowadzisz warsztat, chce się tu często zaglądać A propos stożka, to sam szpic też jest metalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Też na początku mi się tak wydawało, ale to chyba po prostu jest czarny podkład. Bo to jest czarny podkład - Gunze C02. Fajnie prowadzisz warsztat, chce się tu często zaglądać A propos stożka, to sam szpic też jest metalowy Dzięki za docenienie mojego poczucia humoru A szpic będzie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Kadłub został zamknięty. Ogon i garb za kabiną przyklejone na taśmę - wymagają dopasowania. Najlepsze jest to, że żywice się idealnie wpasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Progres z dzisiaj: Reflektory Lądowania Mam już gotowe mieszanki do kamuflażu. Skleiłem też kadłub. Jak ktoś macał MiGa-21 z Eduarda to pewnie się spotkał ze zwichrowaniem części kadłuba ze skrzydłami. Powoduje to zbyt duży wznios (ujemny) i szpary między skrzydłami a kadłubem. Ja zrobiłem to tak: Oszklenie też dopasowałem I przy okazji uje@#%em (ups. urwałem) końcówkę skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Takie coś zmotałem: Coraz mniej mi się chce męczyć tego MiGa - myślami już bardziej jestem z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Nie odpuszczaj !!! Miło się ogląda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Tym bardziej, ze to naprawdę prosty i przyjemny zestaw. Działaj działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Kokpit bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2014 No... tego... chyba wstrzymam projekt na parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Poszukaj osoby robiącej Bisa z drugim typem wiatrochronu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Poszukaj osoby robiącej Bisa z drugim typem wiatrochronu... Już to zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi