Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

okonek ja tylko czekam na zdjęcia już oznakowanych wozów a potem będę się martwił skąd wziąć kalki na model

Napisano
Tu się pytali

Co się pytali ? że już dotarły, czy o malowanie. O tym, że mają być wiadomo od zeszłego roku. Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Chcesz zabłysnąć na forum, czy mam połączyć oba tematy ?

Napisano

Leopard jak leopard, ale kamuflaż budynków o znaczeniu strategicznym wspaniały!

Ciekawe jak uzyskali efekt odpadającego tynku i ogólnej dewastacji?

Napisano

Akurat ten budynek ma swoją historię. To jest tzw szklarnia czyli stara poradziecka hala remontowa oczywiście już nie używana. Nawet ma na ścianach sowieckie hasła propagandowe.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano
okonek ja tylko czekam na zdjęcia już oznakowanych wozów a potem będę się martwił skąd wziąć kalki na model

Przedpremierowy pokaz:

IMG20140724_002.jpg

IMG20140724_003.jpg

IMG20140724_005.jpg

IMG20140724_006.jpg

Napisano

To jest najnowsza wersja malowania na defiladę Nie wiem czy brakło NATOwskiego brązu czy szykowane są do wali na pustyni ale tak to wygląda hehe

Napisano

Rosomaki, Langusty, Twarde i jeszcze inny sprzęt nowo wchodzący lub po remontach. Podobno jest dużo skuteczniejsze w maskowaniu niż standardowe NATOwskie.

Corporal_PL wielkie dzięki. Jeszcze tylko przydały by się zdjęcia całego pojazdu z układem plam nowego kamuflażu. Ktoś wie czy wszystkie 2A5 dostaną nowe barwy kamuflażu?

Napisano

Zapewne na defiladę wszystkie, a reszta nie wiadomo. Jutro maluje dalej kolejne numery taktyczne to porobię jakieś zdjęcia.

Napisano
Jeszcze tylko przydały by się zdjęcia całego pojazdu z układem plam nowego kamuflażu. Ktoś wie czy wszystkie 2A5 dostaną nowe barwy kamuflażu?

Układ powinien być ten sam. Co do tego czy będą, myślę, że będą sukcesywnie malowane.