Jamat Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Somua S35 z 1. Pułku Kirasjerów 3. Lekkiej Dywizji Zmechanizowanej, Belgia maj 1940. Dla zainteresowanych warsztat WARSZTAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Absolutnie świetny. Merytorycznie sie nie znam. Rower i troki bocznych zasobników fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 i na podstawkę go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 świetny. coraz więcej pięknych brzydali na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Bardzo mi się podoba, dobra robota Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Mateuszu! Kawał dobrej roboty! W pełni zasłużone uznanie! Gratuluję! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Budowę obserwowałem od samego początku i model bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Obserwowałem warsztat i muszę przyznać że model jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Model rewelacyjny, ale figurkę mogłeś sobie darować, niepotrzebnie psuje efekt. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Fajny, podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Bardzo ładny! Fajnie zróżnicowane zabrudzenia błotno-piaskowe w dolnych partiach - bardzo naturalnie to wygląda. Generalnie fajna kolorystyka wyszła! Przyłączam się do głosów kolegów, że podstawka by pięknie go dopełniła. Jeszcze raz szczerze gratuluję i czekam na kolejne konstrukcje! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Bardzo ładny tank. Gratulacje i przychylam się do reszty kolegów ze podstawka jest wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Przyłączam się do szanownego grona SUPER z podstawką będzie jeszcze SUPERSZY!! Brudzenie i obicia bardzo realistyczne i w dobrym "smaku".Może przy hakach na wieży obicia powinny być bardziej widoczne. Ale może nie były używane do czasu zrobienia tej fotki. Gratuluję! Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Świetnie pomalowany i pobrudzony. Kukiełka ma dziwny wyraz twarzy, ale to tylko mało znaczący szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Naprawdę bardzo dobry model. Poziom detalu powala na kolana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Po świetnym warsztacie, świetna galeria. Super praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi