Szydercza Gała Napisano 29 Maja 2015 Autor Share Napisano 29 Maja 2015 Oj ciężko ostatnio jakoś mi to idzie, zdemotywowany jestem Torpeda nie wygląda juz tak zabawkowo... mam nadzieję Polepiłem i zapodkładowam więcej blaszek..... WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Czyżby potrzebna była wizyta siepaczy Pułkownika Mitrofanowa i ćwiczenia z użyciem nahajek zaaplikowane aby poziom motywacji podnieść? Cygaro ładnie teraz wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 taaa. Mnie ładniejsza połowa straszy, że założy tu konto i będzie wrzucać zdjęcia listew podłogowych.... Zwłaszcza tych, co nie lubią się trzymać ścian Oj ciężko ostatnio jakoś mi to idzie, zdemotywowany jestem dawaj, dawaj... pięknie to u Ciebie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Super wygląda do dwubarwne kamo na konserwie, no i ten kiosk bomba. A jeśli ochrana nie daje rady... do stoczni przyjrzeć się budowie i postępowi prac zostanie wysłany carski detektyw Erast Fandorin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Fandorin jak najbardziej czemu nie Zapomniałeś o randze jego i otczestwie.... Radca Tytularny Erast Pietrowicz Fandorin nie byłby chyba zachwycony W sumie koncepcja nie głupia, gdyby połączyć moce Pułkownika Mitrofanowa z W/W no to po prostu ' sky is the limit ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2015 Pułkownik miał ostatnio sporo dodatkowych zajęć na głowie, ale mimo to dał radę knutem zagnać nazistowską chołotę do roboty Wynalazek do spuszczania torpedy w trzewia szarego wilka: Torpeda ona sama w sobie, docelowo więcej będzie jej wystawać, tak żeby było dobrze widać jej śmiercionośną ćwiczebną głowicę Na docelowej podstawce.... ... z sarkofagiem na wieśniackim tle, ale bez narzuty na kanapę ciotki Hermenegildy Zasadniczo końcowy koniec, który przywiedzie ten wesoły wONtek do końca, powinien nastąpić przed 17 lipca, kiedyż to wyruszę w urlopwOM podróż do macierzy. WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 ładniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Kapitalny ten batyskaf, malowanie to perełka. Jak uzyskałeś ten ślad po soli na kadłubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 dawaj galerie! taki model trzeba koniecznie opstrykac z kazdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Wygląda zacnie Przyłączam się do chętnych obaczenia galeryji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Jak uzyskałeś ten ślad po soli na kadłubie? Kolega czytał stronę wcześniej czy nie sił już nie starczyło... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Piękny model, piękne wykonanie. Bardzo dziękuję za niektóre porady warsztatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2015 Dzięki Panowie, co do galerii to spoko loko, znacie mnie, będzie zylion zdjęć z każdego możliwego kąta. Muszę jeszcze nazistowskich pachołków pomalować po skończeniu samej podłodki. Ubiegłes mnie Blacman opis powstania scumline'a jest pod koniec 17-tej strony za czytanie bez zrozumienia kolego Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2015 Wielkie Joł!! Konserw sam w sobie gotowy brakuje wciągarki od torpedy ( będzie mały skraczyk ) no i oczywiście nazistowskich pachołków do jej obsługi. Tak więc do galerii jeszcze trochę, ale żeby moi fani zupełnie nie uschli z tęsknoty, kilka fotek stanu obecnego . Wszelkie pomysły racjonalizatorskie mile widziane, poza oczywistym likwidowaniem "miedzi i mosiądzu", to dopiero pierwsze malowanie olinowania Z leśnym pozdrowieniem DARZ BÓR..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 ...Wszelkie pomysły racjonalizatorskie mile widziane.... w zakresie jakim to niby? - skoro wszystko ładnie, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Mam pomysla racjo... costam. Niech Autor wontka tego się spręży i pokaże te faszystowska konserw wraz z obsługą w porządnej galerii. A nie tak od czasu do czasu siepnie po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 ...Wszelkie pomysły racjonalizatorskie mile widziane.... Żartowniś. Jest cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Lipca 2015 Autor Share Napisano 1 Lipca 2015 Podziękował, obiecuję nie męczyć Was juz za długo i położyć ten wątek do snu wiecznego Małe ale..... UPIERDLIWE Podstawa wciągarki, bawiłem się z tym gównem ze 2,5 godziny Teraz już powinno być z górki, sama wciągarka zbyt skomplikowana nie jest. Ciapek jak widać cały i zdrowy szykuje sie do nowej robótki. WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Witam, Widzę, że postem prac trwa nadal. Z pierdołami tak jest, że im ładniejsze tym więcej słów na "k" trza powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Zegarmistrz się znalazł. Co będzie następne - tank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Lipca 2015 Autor Share Napisano 2 Lipca 2015 Bazyl jezeli pijesz do tego: to jeszcze nie, najpierw to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Ciekawe malowanie. Miał udawać rybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Poczekam na oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Lipca 2015 Autor Share Napisano 2 Lipca 2015 Taaa latającą rybę Mój nie bedzie w tym malowaniu, ale ogólnie załogi zwały je wielorybami Dziś mam nadzieję zrobić samą wciągarkę. Potem jeżeli zaglądają tu jacyś "figurkowcy", wszelka pomoc mile widziana. Na malowaniu ludziuFF nie znam się wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Oj tam, oj tam, nie znam sie na malowaniu figurek Kain Abla zabił za opowiadanie głupich dowcipów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi