Flachenty Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Projekt relaksacyjny uważam za zakończony. Szczegóły zamieszczałem w warsztacie viewtopic.php?f=87&t=46594 Pora pokazać co z tego wyszło i ze starszą siostrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Podoba mi się malowanie i brudzenie. Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Fajny jest, ślady eksploatacji wyszły super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Śliczniutki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Zajebista Praca. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Bardzo ładny. Choć strasznie mnie ciekawi dlaczego gąsienice są białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Ładny! podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2015 Bardzo ładny. Choć strasznie mnie ciekawi dlaczego gąsienice są białe? Np. dlatego, że po przejechaniu kilkuset metrów w terenie właśnie tak wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 A Flachenty dalej w formie Bardzo dobry model, zwłaszcza wszelkie ślady eksploatacji. Przy jakimś fotomontażu w plenerze nikt by się pewnie nie zorientował, że to nie jest prawdziwy czołg. Wracasz może do tematyki PKW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2015 Jak się pogoda poprawi to walnę sobie sesję z oryginałem Co do PKW to pewnie wróci na tapetę MI-24. Ten czołguś to miał być przerywnik od śmigieł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Andrzeju model jak zwykle klasa w twoim wykonaniu. Co do gąsek to wg mnie trochę za bardzo są one wyszlifowane, szczególnie z boku to tak wygląda jak by były białe. Co mogę ci sugerować to może jeszcze potraktować je błotem i innym syfem i będzie dobrze. Każdy ma swój styl pracy, jak gąski maluje najpierw Hubrolem Gun Metal Matalizer, potem robię delikatną przecierkę metalizerem srebrnym też Humbrola i na koniec idzie brudzenie gąsienic. Ale tak jak napisałem całość mi się bardzo podoba, zwłaszcza brudzenie pojazdu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Więcej pytań nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Jeżeli robisz takie modele jako przerywnik, to wielki szacun ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Wygląda urzekająco - warto było podłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Bajka-strasznie mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Nie lubię wielkich słów, a bez nich ciężko to opisać. Zacny model Panie Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Model pierwsza klasa. Ale. W czerwcu 1979 roku jeszcze jako podchoraży WSOWPanc byłem na pokazie tych czołgów w Żaganiu i pamiętam, że miały one nieco inny kolor. Były mianowicie pomalowane na jasno zielono oliwkowy. W 1985 dostaliśmy do Pancu partię kilku wozów pomalowanych jak te pierwsze. Ale to taka tylko drobna uwaga nie ujmująca nic twemu modelowi bowiem jest on super. I pytanie? Gdzie można kupić taką wieżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o kolor to zdjęcia nieco przekłamują. Co do wieży to kupowałem w Jadarze. Jest to wieża SKP. W tej chwili jakbym miał kupować to wziąłbym wyrób SBS http://www.martola.com.pl/pl141/produkty53510/t_72_ural_turret_with_optical_rangefinder_. Jest dużo lepsza, no ale wtedy jak kupowałem to nie miałem takiego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2015 Skonstruowałem sobie podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Jest przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Płyty jomb wydaje mi się są trochę zbyt równe Oprócz tego podstawka zacna! Sam chcę stworzyć coś podobnego dla swoich sprzętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Super, bardzo podobają mi się przetarcia farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Podoba mi się, choć może trochę za ciemny (chyba, że to wina zdjęć) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi