witek@ Napisano 30 Kwietnia 2017 Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Kolega blacman troszkę sobie tu popływał... Pozdrawiam oraz życzę Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych Nie powinien wyjść z tej cieśniny.......niestety art. pomocnicza Kurfursta ubiła mnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2017 Brytyjskie pancerniki nadpływają, pojawiła się taka zajawka... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 No i wystartował kolejny sezon rankedów - akurat teraz jak rusza konkurs jesienny - przypadek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 22 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Pancerna Kuma Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2018 Taka ciekawostka, Yamato 1/700 w kamo z World of Warships Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 Fajnie że ktoś tutaj także gra w wow Swoją drogą szkoda że nie ma modeli niektórych nacji z wyższych tierow. Fajnie gdyby był a Moskwa albo zao nie mówię już o pancernikach jak conqueror czy republique... ech marzenia no może kiedyś zrobia kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2019 4 godziny temu, macek25 napisał: Fajnie gdyby był a Moskwa albo zao nie mówię już o pancernikach jak conqueror czy republique... ech marzenia no może kiedyś zrobia kto wie Hej, raczej żadna firma nie wypuści modeli okrętów których nie było, albo były ale tylko w planach... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 1 godzinę temu, taltos1 napisał: Hej, raczej żadna firma nie wypuści modeli okrętów których nie było, albo były ale tylko w planach... Pozdro Peter Strasser trumpeter 1/700 szach mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2019 17 godzin temu, chudyhunter napisał: Peter Strasser trumpeter 1/700 szach mat Hej, oba lotniskowce zaczęto budować, Graf Zeppelin był w ponad 90% ukończony, więc trudno uznać, że tych okrętów nie było lub były tylko w planach... Oczywiście wiem, że jest model Montany, Super Yamato i Amagi, ale głównie miałem na myśli modele Moskwy, Zao i innych "produktów" WG. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Stycznia 2019 Share Napisano 17 Stycznia 2019 Zamiast klepać klawiatury wzielibyscie się do jakiejś produktywnej modelarsko roboty. Chyba muszę nasłać BORSUKA żeby znalazł izeżarł serwer na którym WOWs stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 (edytowane) No chciałbym się zająć ale ja niestety na statku jestem. Kiedy zejdę na ląd to zacznę dłubać. Jakoś w lutym a póki co zostaje mi czytać Aa zamówione uboat XXI, I400 oraz niemiecka niszczarka z43 będę budować flotę ale to właśnie chce zacząć od mniejszych pierdków. Póki co chyba zamówię jeszcze sobie na zapas coś większego jak pancernik lub lotniskowiec. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez macek25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 A pro po nieistniejących statków.. Uss BB67 Montana od niedawna w skalach 1:700 oraz 1:350 a że nalogowym graczem na klanówkach jestem właśnie na Montanie cóż chyba czas wykopać worek dukatów z ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 W dniu 17.01.2019 o 19:56, Szydercza Gała napisał: Zamiast klepać klawiatury wzielibyscie się do jakiejś produktywnej modelarsko roboty. Chyba muszę nasłać BORSUKA żeby znalazł izeżarł serwer na którym WOWs stoi i do mnie później przyślij koniecznie. I niech przejmie dowództwo nad klanem TF16 ode mnie. A ja obiecuję powrót do modelarstwa …:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Wiesz tam jest taki guziczek z napisem PAŁER, jak się go naciśnie, znika cały ten wirtualny świat i żeby sobie stoczyć bitwę trzeba zrobić sobie kilka statkUF do pływania po stole Ba ja już nawet zacząłem kalać TFojOM skalę, Ty dalej nic...... Edytowane 18 Stycznia 2019 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 27 Lutego 2020 Share Napisano 27 Lutego 2020 Hmm, co to za reklama na ekranie ładowania? Na oko wygląda na Rainbow Models 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 27 Lutego 2020 Share Napisano 27 Lutego 2020 6 godzin temu, Forest napisał: Hmm, co to za reklama na ekranie ładowania? Na oko wygląda na Rainbow Models No prosze prosze Forest zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 27 Lutego 2020 Share Napisano 27 Lutego 2020 Żyję, i wracam jak bumerang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 To moze Musashi skonczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 Ja Musashi nie robiłem Ostatnio Hyuga była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 W dniu 22.08.2017 o 21:18, taltos1 napisał: Pancerna Kuma Pozdro Rozumiem, że WoW jest równie zdymany jak WoT i ratuje tylko uninstall.exe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi