Jarekk Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Świetny pomysł z promocją. Zamówienie poszło. Zobaczymy jak szybko zostanie zrealizowane (który jestem w kolejce)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Świetny pomysł z promocją. Zamówienie poszło. Zobaczymy jak szybko zostanie zrealizowane (który jestem w kolejce)? Zamówienie numer 2015123461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Świetny pomysł z promocją. Zamówienie poszło. Zobaczymy jak szybko zostanie zrealizowane (który jestem w kolejce)? Zamówienie numer 2015123461 Zamówienie numer: 2015123423 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Zamówienie numer: 2015123518 Jak dotychczas ostatni na liście? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Moje 2015123483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 2015123469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2015 Ej no dajcie spokój z tymi numerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 2015123492 Chyba przedostatni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2015 Miejmy nadzieję, że w 2016 się zaIskrzy na forum, jak nie w warsztatach to przynajmniej w galeriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 Moja końcówka 465 - widzę, że niektórzy z kolegów zamiast ciężko pracować to po sklepach internetowych buszują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lech Józwiak Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 To ja za tobą 2015123431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Komplecik z dodatkami koło trzynastej zamawiałem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Czekał, czekał, no i się doczekał. Wstępnie mogę powiedzieć, że warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Jeszcze zestaw silnika; żywica + blaszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2015 Na tarczy smoka z lewej jakaś ruska gwiazda się wkradła Wypraski wyglądają naprawdę imponująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Linie podziału a la wczesny nowy Airfix. Niefortunny podział skrzydło-kadłub. Będą problemy z estetycznym "wyprowadzeniem" tego miejsca, zwłaczcza pod sreberko. Widoczne tu i ówdzie jamki skurczowe. Żywice -takie trochę wisienki do tortu. Ich jakość znacząco nie przebija tego, co współcześnie można wykonać we wtrysku. Inne uwagi pojawią się zapewne, gdy zacznie się przykładanie do "planuff faBRYcznyHh" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Niefortunny podział skrzydło-kadłub. Będą problemy z estetycznym "wyprowadzeniem" tego miejsca, zwłaczcza pod sreberko. Jeśli się nie zmieniło od czasów wyprasek testowych, będziesz mile zaskoczony. Podział jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Linie podziału a la wczesny nowy Airfix.-TAK, jakaś zła moda, albo ograniczenia technologiczne Chińczyka.Niefortunny podział skrzydło-kadłubBędą problemy z estetycznym "wyprowadzeniem" tego miejsca,. Wyjdzie w praniu, ale wygląda na dobrze zaprojektowane, podział idzie wg podziału technologicznego oryginału. Nie lękaj się! Widoczne tu i ówdzie jamki skurczowe. Bez znaczenia. Żywice -takie trochę wisienki do tortu. Ich jakość znacząco nie przebija tego, co współcześnie można wykonać we wtrysku. Pewnie kwestia kosztów. Celem był pewnie model możliwie tani w wersji Junior. Dla starszych dzieci są żywice, żeby nie marudzili i czuli się bardziej dorośli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Jeśli się nie zmieniło od czasów wyprasek testowych, będziesz mile zaskoczony. Podział jest OK. Modelu nie mam, więc nie będę polemizował. Wrażenie jednak jest takie,że wszystko będzie zależeć od dokładności spasowania tej wnęki, która dodatkowo pokrywa się z linią podziału blach. Zdaję też sobie sprawę, że trudno było jakoś sensowniej rozwiązać podział w tym miejscu. Jamy skurczowe może i bez znaczenia, ale po co dokładać dodatkowej, upierdliwej roboty. Chociażby w przypadku tego zapadliska na krawędzi natarcia skrzydła Opinie, że żywice są biedne, podtrzymuje. Porównując przykładowo felgi kół z fototrawionymi z blachy Parta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 A ja na całe to biadolenie najpierw skleje plastyka co mam na składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 A ja na całe to biadolenie najpierw skleje plastyka co mam na składzie. A czemu nie RUCHa? OK, tego to ja skleję Z dziesiejszego maila od Arma Hobby: Kiedy opadnie kurz pobojowiska znajdę chwilę, i zapowiem nowości na przyszły rok. Już teraz ujawnię, że będzie wiele polskich konstrukcji, w plastiku i żywicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Kiedy opadnie kurz pobojowiska znajdę chwilę, i zapowiem nowości na przyszły rok. Już teraz ujawnię, że będzie wiele polskich konstrukcji, w plastiku i żywicy! Mam nadzieję, że będzie I-22 Iryda w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Nie wiem czy pamiętacie, ale była kiedyś Iskra vacu z metalowymi elementami, w tym całym przednim przedziałem. Ja sobie ten element zostawiłem. Może się ktoś zdecyduje zrobić nowy żywiczny przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 i ja mam! Silnik z białego metalu w tym modelu to raczej kiszka, ale nos bardzo przystojny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2015 Jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi