Super Moderator Greif Napisano 24 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Listopada 2015 tylko ten czerwony numer na białym ... jakoś tak hmm nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Ja tam nie widzę błyszczenia. Fajnie wygląda, tak poza tym. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Oj jak to dobrze mieć czas na modeling. Zazdroszczę. Fajnie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 I jak to teraz wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2015 Trochę się popaprało. Model dostał lekką mgiełkę z białej, po powoli mi w żółć zaczynał przechodzić. Jest już też po washu. Coś mi się wydaje że się na czas nie wyrobię. Strasznie dużo rzeczy ostatnio się dzieje nie sprzyjających modelowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Wydaje mi się, że nie idziesz w zamierzonym przez siebie kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2015 Wydaje mi się, że nie idziesz w zamierzonym przez siebie kierunku. Ogólnie to sam nie wiem jaki ma by model finalnie. Generalnie mam jakąś wizję, ale nigdy nie wiem co na końcu osiągnę. Zamierzam uzyskać coś w ten deseń: Przy okazji sorki za ostatnie zdjęcia. Połamał mi się stojak do jednej lampy i trzyma się ona jedynie na tasmie klejącej. NIe mam możliwości regulacji jej położenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2015 Witam panowie. Jeszcze walczę. Jak pisałem na początku - dla mnie celem było ukończenie modelu w terminie. I jest możliwość że mi się nie uda. No nic - zobaczymy. Na razie model przeszedł atak młotkiem i babranie olejami. Narzędzia gotowe do montażu na modelu. W sumie to zostało tylko prysnąć matem, założyć wszystko na model i uciaprać pigmentami. Na podstawkę i figurki raczej nie liczę. A teraz fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Jest fajny, podstawke dorobisz pozniej bez stresowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Takiej ręki do malowania modeli, jeszcze długo nie będę miał. Gratuluję - efekt bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Kończ Panie bo efekt powoalający. A figsy dorobisz po głosowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Dasz kiedyś korepetycje z zaciekania rdzawego? Zbliżenia kapitalne, zwłaszcza przedostatnie zdjęcie. Szkoda byłaby, gdybyś nie zdążył. Podstawkę zrób, choćby najprostszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Przedostatnie zdjęcie, zimowe malowanie na opaskach od tłumika jak od linijki, nikt by się tak nie bawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2015 Dzięki koledzy za doping. Adam potraktuje je pigmentami przy okazji tłumika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2015 Model złożony - klapy włazów, antenę i km-y zamontuję na końcu aby ich nie urwać. Zostało obsypać model pigmentami. Jest więc nadzieja że uda się go skończyć na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Ja pier... Wyslij mi swoją fotkę, zrobię w domu ołtarzyk i będę sie modlił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Krzychu, jest super. Oprocz pigmentow walnij mu troszle sniegu na plaskie poowierzchnie. Ale dodaj choc jednego kolesia bo to da wiekszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 bazylms... stworzyles cos pieknego Wiem juz gdzie moj glos poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2015 Dzięki koledzy za wasz doping i dobre słowo. Model uważam za skończony. Teraz kolej na figurki - może się uda wyrobić na czas. Marcin ze śniegiem dam sobie spokój - nie mam wprawy w tym i wolę modelu nie skopać. Ostatnio z KW zdrapywałem to co kilka lat temu miało było śniegiem. Poprawek już nie robię bo osobiście mi się podoba. Tak teraz wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Czemu te gąsienice są takie dziwne (nie wiem jak to określić)? Chodzi mi o wygląd, takie jakby momentami niekompletne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 To są gąsienice typu " winterketten " czyli zimowe . Zostały wprowadzone w 1942 w odpowiedzi na surową rosyjską zimę . Te brakujące elementy po prostu się wyłamały . Wysłane z iPhone 6s+za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 ŁAŁ Bardzo na TAK jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi