Sławekb Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 postanowiłem wykonać też kawałek silnika...wszystko jest z plastiku-płytki,druciki rozciągnięte,kawałek flamastra itp... ...tu z silnikiem od MI-4 z trumpka..... ...i tak to wychodzi...mało co będzie widać tego silniczka,no ale coś tam zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Ten Trumpeter wygląda jak żywica Signifiera do Goose. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Silnik zrobiłeś rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Zawsze podziwiam ludków którzy potrafią sobie wydłubać takie cacka samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 Dzięki panowie za uznanie ...a ja podziwiam tych,którzy robią różne cacka w 1/72.....bo to co ja robię i tak duże....noooo względnie duże... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Zaprawdę, piękną Waść tu robotę czynicie Ciesze się, że do niego wróciłeś... było by szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 Zaprawdę, piękną Waść tu robotę czynicie Ciesze się, że do niego wróciłeś... było by szkoda Cześć...ja mam nadzieję,że i ty coś zaczniesz Waść,bo remont chyba skończony ....ale tak w ogóle to mam jeszcze inne zainteresowanie-malarstwo-głównie olejne,więc czasami trzeba to jakoś pogodzić...ostatnie miesiące właśnie spędziłem przy sztaludze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 "...ostatnie miesiące właśnie spędziłem przy sztaludze " Po modelu i tym co powiedziałeś wiedziałem że niezły z Ciebie artysta ....Świetna robota , podziwiam warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 "...ostatnie miesiące właśnie spędziłem przy sztaludze " Po modelu i tym co powiedziałeś wiedziałem że niezły z Ciebie artysta ....Świetna robota , podziwiam warsztat ....hehe...dobre ......niezły ze mnie artysta,rzeczywiście kiedyś był,ale w zupełnie innym temacie .....więc cieszę się,że wyparłem go znacznie zdrowszymi tematami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 tak w ogóle to mam jeszcze inne zainteresowanie-malarstwo-głównie olejne gdyby nie reszta tego posta, to bym pomyślał, że np. barierki olejną na balkonach malujesz... Warsztat i umiejętności godne pozazdroszczenia. Silnik zajebisty. Ciekawe, jak będzie ten model wyglądał, jak przejdziesz do wykonywania poszycia kadłuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 tak w ogóle to mam jeszcze inne zainteresowanie-malarstwo-głównie olejne gdyby nie reszta tego posta, to bym pomyślał, że np. barierki olejną na balkonach malujesz... Warsztat i umiejętności godne pozazdroszczenia. Silnik zajebisty. Ciekawe, jak będzie ten model wyglądał, jak przejdziesz do wykonywania poszycia kadłuba... sam jestem ciekaw,ale najpierw wszelkie detale,szkło itd.aby wyciągnąć bryłę modelu.....a to nie takie łatwe zadanie,bo autor tej wycinanki straszecznie ją uprościł........aaaale coś tam z niego wyjdzie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Nie wiem czy to ważne i czy pomoże Tobie ale w nowy AEROPLAN wyszedł z płytą SM-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2016 Oczywiście,że pomoże...już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Bardzo ładne. Zwłaszcza silnik. A tego Mi-4 też pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2016 Pokażę...jak będę go robił...bo ten silnik to robiłem parę lat temu...i tak to tylko cyknąłem dla porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Cześć...ja mam nadzieję,że i ty coś zaczniesz Waść,bo remont chyba skończony Niestety jesteś Sławku w błędzie, ale to już mam nadzieje finisz ponieważ zaczynam swoją modelarską tancbudę robić ....ale tak w ogóle to mam jeszcze inne zainteresowanie-malarstwo-głównie olejne,więc czasami trzeba to jakoś pogodzić...ostatnie miesiące właśnie spędziłem przy sztaludze ładnie, ładnie... mnie ino sufity pozostają Już niedługo będę lepił, a na razie pozostaje mi Twoje podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 No to cieszy mnie,że u ciebie wszystko ok ...i ta pauza modelarska była spowodowana po prostu nieuniknionymi czynnikami bytowymi......ja też chyba na wiosnę coś w kuchni zacznę działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 ...trochę mebelków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Nie widać obrazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2017 U mnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 U mnie nie widać obrazków, za to widać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 nie widać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 U mnie nie widać obrazków, za to widać zdjęcia U mnie widać tylko napis: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek. A poza tym nie widać ani zdjęć ani obrazków. Sławek, a gdzie trzymasz zdjęcia/obrazki? U Wujka Google'a? Bo on podobno robi problemy przy innych przeglądarkach niż Chrome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2017 Cześć...kolejna próba... .....widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 No kurka, oczywiście że tak Z resztą tak jak powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi