LukaszM Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Szerszeń w takim dziwnym malowaniu z ruską gwiazdą, w czteryosiem od skośnookich. Bez dodatków, jedynie owiewka kombinowana. Golenie przerobione do pozycji widocznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Pięknie pobrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Kozacki model! Piękne malowanie i jedne z najlepszych brudzeń jakie widziałem na Hornetach. Niezwykle realistyczne, bardzo udane. Przepiękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 Pięknie Ci wyszedł, gratuluję! czy mógłbyś po krótce opisać czym i w jaki sposób go brudzileś? Z góry dziękuję ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 23 Października 2015 Autor Share Napisano 23 Października 2015 Samo malowanie było "brudne". Ale po kalkach rolowałem go umoczonym patyczkiem higienicznym w specyfikach typu wash o różnych odcieniach. Następnie wykonałem brudzenie przy użyciu soli, również wieloma kolorami rzadkiej farby olejnej. Potem to zabezpieczyłem i próbowałem dodać jakieś zacieki, normalnie pędzelkiem. Z grubsza tak to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Października 2015 Share Napisano 23 Października 2015 Bardzo ładna praca, co prada sam zawsze paprzę swoje latające dzieła ale muszę przyznać klasę odrzutowców mniej lub bardziej współczesnych lubię na czysto ewentualnie z modulacją kolorów, natomiast bardzo podoba mi się rozwiązanie statywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 23 Października 2015 Share Napisano 23 Października 2015 Gratulacje, świetny Szerszeń i pomysł na przedstawienie wraz z wykonaniem. Jedna rzecz zwróciła moją uwagę, zdaję się "wisienka na torcie": mianowicie drugi pilot / NFO wyciąga rękę jakby w geście "OK", a przecież nie wcelowali w pokład i są już za jego krawędzią... chyba że pokazuje: w górę, błagam, w górę... Pozdrawiam Hubert Na warsztacie: Bf-109 G-6 1:32 Revell Regia Aeronautica 75%, P-61A Black Widow Hobby Boss 1:48 95%, I-16 typ 24 Eduard 1:48 65%, Bf-109K-4 Fujimi 1:48 40%, Bf-109 G-6 Eduard 1:4? 80%, PZL-46 Sum Ardpol 1:72 75%, NAA P-51D Mustang Tamiya 1:48 15%, EBR-10 French Wheeled Reconnaissance Vehicle Hobby Boss 1:35 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 23 Października 2015 Autor Share Napisano 23 Października 2015 Niech każdy interpretuje to jak chce. Tak samo w jakiej pozycji jest samolot i jaki właśnie manewr wykonał lub będzie wykonywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 23 Października 2015 Share Napisano 23 Października 2015 Specjalnie wstawiam , żeby odesłać do konkretnego momentu z filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Fotek mało i skromne bardzo, ale w pełni oddają urok modelu... Świetna praca..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Fajnie ubrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Piękny. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Dzięki za komentarze Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Zdradź proszę jak utytłałeś te skrzydła krok po kroku ;) No a model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2016 Trochę czasu minęło, więc szczegółowej kolejności nie wymienię. Ale stosowałem: sól, rolowanie patyczkiem higienicznym i rozmazywanie kropek. Ot i cała tajemnica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi