kowal76 Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Może i tak, ale chyba będzie lepszy niż stare KP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Tu jest ciekawostka: czyżby new tool? https://www.scalemates.com/kits/1015040-revell-85-5870-f-15c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 I kolejna, zupełnie nie znam tej firmy, ScaleMates wskazuje na to, że to jakiś zupełnie nowy model. Edit: a jednak to Rafale M Revella plus nie takie znowu rewelacyjne kalki Syharta, plus ich żywice żeby z M zrobić C. Cena 60 juro, chyba ich troszkę poniosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 cos dla mnie ciekawe kiedy bedzie dostepny i gdzie wiadomo cos ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 27 Października 2016 Autor Share Napisano 27 Października 2016 Rendery Su-22 na razie nie są zbyt szczegółowe, więc pewnie jeszcze trochę wody w Wiśle upłynie. Ale trzymam kciuki. HobbyBoss/Trumpeter też swojego zapowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 czyli trzeba powoli kasę odkładać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 28 Października 2016 Share Napisano 28 Października 2016 Trzeba jeszcze znaleźć miejsce na półce. Model dalej jest zapowiadany na 2016? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Fajny nowy orzełek się szykuje od GWH. Co prawda chyba tylko nowe kalki, ale fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Dobry model Su-22 chętnie bym kupił. Mam nadzieję, że wyjdzie Kittyhawkowi lepiej niż MIG-25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Jeszcze pewnie parę ładnych lat, ale też na niego czekam. UM3K i Su-20 też by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gieras Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Przeczytalem dzisiaj newsletter od Airfixa i nie wierze. Kolejny Mustang na rynku juz w przyszlym roku. Zastanawiam sie jak Airfix zamierza sie wyroznic na rynku swoim P-51D, aby na nim zarobic przy konkurencji tylu innych dobrych modeli tego samolotu w każdej klasie cenowej. http://www.airfix.com/uk-en/news/workbench/new-wwii-classic-in-148th-scale/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Lepszy kolejny Mustang na modelarskim niebie niż kolejny fryc A tak poważnie to mam nadzieję że będzie trzymał poziom nowych 48-ek ze stajni Airfix. Po cichu czekam też na porządny model Hawkera Fury w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 AMK pracowicie produkuje kolejne rendery F-14D: Przy okazji oficjalnie zapowiedziano MiG-25 jako następny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Przeczytalem dzisiaj newsletter od Airfixa i nie wierze. Kolejny Mustang na rynku juz w przyszlym roku. Zastanawiam sie jak Airfix zamierza sie wyroznic na rynku swoim P-51D, aby na nim zarobic przy konkurencji tylu innych dobrych modeli tego samolotu w każdej klasie cenowej. http://www.airfix.com/uk-en/news/workbench/new-wwii-classic-in-148th-scale/ Kij z mustangiem tam jest napisane że nowy Walrus wychodzi. Speciaj Hobby ma swojego w skali 1/48 ale słyszałem że to jest przepak jakiegoś starszego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gieras Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 O Walrusie ktos juz tutaj pisal kilka tygodni temu. Ale nie wiem czy ktos juz pisal o tym: https://www.scalemates.com/kits/1016657-airfix-a06105-hawker-sea-fury-fb-ii Jak dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 O Walrusie ktos juz tutaj pisal kilka tygodni temu. Ale nie wiem czy ktos juz pisal o tym: https://www.scalemates.com/kits/1016657-airfix-a06105-hawker-sea-fury-fb-ii Jak dla mnie bomba! Jakby ktoś czytał w moich myślach. Właśnie o tym Furym pisałem kilka postów wyżej. Co prawda ma być dopiero we wrześniu przyszłego roku, trudno,poczeka się. Po kiepskim merytorycznie modelu Trumpetera i średniej jakości AMG może ten będzie w miarę przyzwoity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Kitty Hawk zapowiedział Etendard IVP/IVM: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gieras Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Bedziemy mieli nowego niespodziewanego Ki-61 od Tamki jeszcze w tym roku. Ciekawe jak bardzo bedzie lepszy od hasegawy, bo raczej na pewno lepszy bedzie. Jak dorówna Zero Tamki, to bedzie to perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Przypomnijcie mi, kto narzekał że Su-34 HB w Martoli dużo kosztuje? http://www.jadarhobby.pl/hobby-boss-81756-148-russian-su34-fullback-fighterbomber-p-49175.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 WOW cena kosmos zastanawiam się czy ludzie kupują nie porównują cen ?? nie mowie tu o różnicach 10 zł -20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Kupią, kupią zapewniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 WOW cena kosmos zastanawiam się czy ludzie kupują nie porównują cen ?? nie mowie tu o różnicach 10 zł -20 zł Ale różnica nie aż taka duża Martola 464zł - Jadar 480zł czyli raptem 16zł - a tu jest od ręki, a w Martoli na zamówienie. Mi się udało po rabacie w Plastmodel kupić za 418zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Ale to tak tyle w temacie, że ta cena była tylko w przedsprzedaży, że będzie taniej gdy dojdzie do normalnej dystrybucji. Chyba jednak nie. Nadchodzą czasy gdy model za 300 zł będzie uważany za taniochę. A do tego złotówka słabnie z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Może mniejsze skale na tym zyskają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Raczej producenci mniejszych skal, bo podniosą ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi