stroju Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 No i skończyłem ten model. Galeria trafiła już do cywilnych pojazdów. Dla tych co przeoczyli to warsztat jest tutaj: viewtopic.php?f=87&t=51501 W skrócie, Ural jest z Trumpka, konwersja na dźwig z BalatonModelu, figurki do przerobieni amerykańscy kierowcy z II wojny, butle i kompresor z italeri. Teraz trochę żałuję że znalazłem odpowiednią inspirację tak późno, z tej fotografii byłby bombowa diorama: http://img.joemonster.org/i/2016/03/tojestrosja_32.jpg Ale cóż, może komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Trochę za równo ucięte te dwuteowniki jak na palnik, ale to czepianie się pro forma. ;) Cudo, Panie dziejku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Wojtek, czy Ty gdzieś się pokazujesz ze swoimi modelami? Bo co jeden, to wydarzenie medialne. Aż by się chciało więcej i częściej Wszystko klasa na tej dioramce, od planu ogólnego po każdy jeden najdrobniejszy szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Marca 2016 Autor Share Napisano 21 Marca 2016 Modele zawsze daję na przeglądy modelarstwa w pałacu w Warszawie na koniec roku. Na pewno będę też z nimi na fieście modelarskiej w czerwcu, poza warszawę z modelami na razie się nie ruszam ze względu na braki w transporcie. Zapomniałem napisać że na zieleń na dioramie namówiła mnie żona i jej ją dedykuję, bez motywacji nie pchałbym się w trudniejsze rzeczy Z następną dioramą wypływam tym razem na szerokie wody: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Dobra, teraz widzę, że źle skonstruowałem pytanie Chodziło mi o możliwość obejrzenia czegoś Twojego na zdjęciach w sieci (czegoś więcej, niż żagłoweczka - skądinąd bardzo zacnie się zapowiadająca). Fakt, to nie to co na żywo - chętnie bym zobaczył i uścisnął dłoń autorowi, ale póki co zdjęcia muszą wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 całość się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Nieźle żeś temat udźwignął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Marca 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Marca 2016 Super ekstra! Zreszta moje zdanie znasz juz od piereszych etapów tej pracy. Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Marca 2016 Autor Share Napisano 21 Marca 2016 Dobra, teraz widzę, że źle skonstruowałem pytanie Chodziło mi o możliwość obejrzenia czegoś Twojego na zdjęciach w sieci To co zrobię raczej wrzucam na forum, mało ostatnio robię to i rzadko coś się pokazuje, większość zdjęć w jednym miejscu jest w moim albumie na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Dźwig jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Bardzo ciekawy model wraz z podstawką/minidio. Lubię takie naturalne projekty, wiążące modelarstwo z naturalnymi warunkami bytowania takich urządzeń . Moim zdaniem szyny powinny być lekko poszczerbione od palnika i mieć taki metaliczny kolor. Brakuje mi trochę bardziej wyrazistych śladów opon, ale może tak miało być . Duży plus za naturalnie wyglądającą zieleń i brudzenie pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Kolejny zajefajny model Twojego autorstwa!!! Super!!! Jak zawsze na najwyższym poziomie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Zajebioza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Bosko to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Kapitalna praca i zasłużona pierwsza strona. Wszystko wygląda bardzo naturalnie, nic na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Już na etapie warsztatowym zapowiadało się mistrzowsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi