Super Moderator Reflect Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Jeszcze mam pytanie, czy zdjęcia do relacji można zrobić kilka dni przed 1 maja, jednak samą relacje rozpocząć oczywiście 1.05? Przed pierwszym maja to było by idealnie gdybyś wiedział co chcesz zrobić - ewentualnie zamówił model itp. Startujemy wszyscy równo z zdjęciami/inbox-ami etc pierwszego. Zabawa jest fair a czasu bardzo dużo. pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Reflect, czy planujesz jakieś obostrzenia związane z robieniem zdjęć inboxa, typu zdjęcie z gazetą z datą 1 maja bądź późniejszą, lub coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Serio wydaje mi się to przesadą. Nie walczymy o milion złotych, a i jakąś kulturę każdy ma, a koniec końców i tak można mieć dwa takie same modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Bez przesady, przecież cały konkurs opiera się na dżentelmeńskiej umowie. Brakowało by jeszcze żeby nagrać minutowy filmik prezentujący że to faktycznie my kleimy nasze konkursowe prace, a to chyba nie o to chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Nie, nie robimy żadnych jaj z gazetami etc. Po prostu dobrze się bawimy i budujemy modele ;-) pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Noooo ten spit od tamki to jest konkretna nagroda. Szpachla i klej tamki wystarczy, żeby się zakfalifikować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Farby - farby Tamki będę używać! Łapię się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Farby - farby Tamki będę używać!Łapię się? Ja taśmy maskującej także może powalczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 To może niech zwycięzcą zostanie ten kto użyje do budowy modelu najwięcej udokumentowanych produktów Tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Zawsze jest to jakieś wyjście jeśli w kategorii nie pojawi się żaden model tamki, co wbrew pozorom jest możliwe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Po co ta dyskusja... Jest wyraźnie napisane za co te nagrody. Absurd goni absurd. Jeżeli chcecie je wygrać, to startujcie z modelem Tamiya. Wydaje mi się, że ktoś już na forum się chwalił, że z takim wystartuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Pośmiać się nie dasz. Dobrze wiemy jak jest. Nie martw się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Co by rozwiać wątpliwości - kategoria 5 - tylko dla prac które zwierają model Tamiya (oczywiście wszelkie akcesoria tego Japońskiego producenta mile widziane, ale nie one zadecydują o kwalifikowaniu). pozdrawiam i jestem ciekawy co wymyślicie :-) Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Pośmiać się nie dasz. Dobrze wiemy jak jest. Nie martw się. No nie wiem, nie wiem - różne dyskusje się już toczyły na temat konkursu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Wiem i rozumiem Reflect powiedz czy wiadomo coś w sprawie nagród w kategoriach? Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 2 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Klasa 3 - zachęcam wszystkich modelarzy sklejających motor - sport do udziału - tak żebym nie czuł się osamotniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Wiem i rozumiem Reflect powiedz czy wiadomo coś w sprawie nagród w kategoriach? Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 2 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Pracuję nad tym tematem właśnie teraz - negocjacje trwają ;-) trzymajcie kciuki! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Ok dzięki. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Kurcze, miałem nadzieje że robiąc dioramę też będę mógł załapać się do tej kategorii Tamiya =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 No i u mnie zmiany - ze względu na dodatkową kategorię... ehhh to modelarstwo Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Czyli nagrody nie są ważne, liczy się sam udział i zabawa, ale... PS Kurcze, miałem nadzieje że robiąc dioramę też będę mógł załapać się do tej kategorii Tamiya =P Też miałem podobną nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Czyli teraz kategoria dioram będzie pusta, a inne zapełnią się "modelami z podstawkami" ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 To będziemy mieć mniejszą konkurencję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 A dlaczego dioramy nie można zrobić na bazie zestawu Tamiya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Bo nie ma nagrody!!!11 Żartuje, bo i tak wątpię abym skończył coś w tym konkursie, a co dopiero zajął pierwsze miejsce. Mimo wszystko ta dodatkowa kategoria zawsze by dodatkowo motywowała, bo coby tu nie mówić, wybrałem sobie dosyć ciężki temat =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi