karambolis8 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Ja myślę, że ludzie bardziej mają problem z przeczytaniem regulaminu, niż jego rozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Ja myślę, że ludzie bardziej mają problem z przeczytaniem regulaminu, niż jego rozumieniem. No tak, tym bardziej trudniej zrozumieć coś czego się nawet nie przeczytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Się przeczytało, się zrozumiało. Temat kilku modeli na raz w jednej klasie dość istotny, a w regulaminie nie poruszony, więc moim zdaniem lepiej dopytać niż się później wstydzić. Karambolis8 dzięki za konkretną odpowiedź, a reszcie dziękuję za miłe powitanie na forum, tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Witam Do grona naszych szanownych sponsorów dołączył wyłączny dystrybutor na Polskę niemieckiej firmy PROXXON - firma Lange Łukaszuk Fantastyczny dystrybutor i doskonałe nagrody, które zasilą Klasę 5 - Dioramy. A oto nagrody: 3x PROXXON - zestaw modelarsko Grawerski PR28515- czyli wiertarko-szlifierka 50E wraz z zasilaczem i kompletem akcesorii w plastikowej walizce. 1x PROXXON - Wycinarka z gorącym drutem thermocut stołowa PR27080- do cięcia pianek, styroduru i pochodnych 1x PROXXON - Wycinarka z gorącym drutem thermocut ręczna PR27082-do cięcia pianek, styroduru i pochodnych 1x PROXXON - Szlifierka skokowa PR28594- do super precyzyjnego szlifowania liniowego Mam nadzieję, że dodatkowe nagrody w kategorii Dioram osłodzą wam konkurencję i zaostrzą apetyty na zwycięstwo :-) pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Mocne. Ten konkurs robi się pod względem nagród prawdziwie fenomenalny. Oby modele dorównały poziomowi sponsorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 @Reflect - świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 No dokładnie Reflect. Teraz rozpieścisz, podniesiesz poprzeczkę, potem będą płacze... Doskonała robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Panowie - to oczywiście nie koniec nagród :-) Przemiły wyłączny dystrybutor Tamiya w Polsce jak obiecał - tak dotrzymał słowa - oto zestaw nagród pamiątek dla kategori specjalnej 5 - klasa Dioramy. W skład zestawu wchodzi T-shirt, długopisy, linijka, notatnik, zeszyt, taśmy klejące, wpinka ozdobna, teczki na dokumenty, butla stalowa na napój, notesy wyrywane kwadratowe, ołówki, oraz dwie pasty dla Dioram - piasek oraz trawa, trzy kleje oraz dwu-składnikową masę rzeźbiarską, szpachlówki i najnowszy katalog na 2016 (uff chyba wszystko wymieniłem) Oto fotki, które dostałem przed kilkoma minutami: Mnie aż ślinka pociekła - to są gadżety "Made in Japan" - praktycznie nieosiągalne normalną drogą - wiwat więc i chwała firmie Hobby 2000 :-) Pozdrawiamy Was serdecznie i na prawdę bardzo dziękujemy!!! pozdrawiam Admin P.S. Pamiętajcie - aby zdobyć tę nagrodę należy zbudować Dioramę w klasie 5 w oparciu o model firmy Tamiya - wygrywa najwyżej oceniona praca spełniająca powyższy warunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Ech, a ja głupi się w to lotnictwo wpakowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 to chyba sen...................trzeba skończyć z pi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 O ja cię!!!!!!!!! Idę szukać pod stołem szczęki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 pi......sać teorię o braku zainteresowania sponsorów w krajowe modelarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Kwietnia 2016 Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Oj, już widzę, jak 70% prac kwalifikowanych będzie jako dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2016 No to na dokładkę jeszcze jeden nokaut na dziś. Nagrodą główną za zwycięstwo w "Kategori specjalnej 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego" - jest jedyny w swoim rodzaju limitowany zestaw żywiczny firmy Ucronic Age - "Modern Steam Monocycle" zaprojektowany przez laureata Grand Prix 2014 Telford Best of Show - Steffano Marchetti. Pojazd niezwykły - baśniowy monocykl na parę w skali 1/12 Model oczywiście nowy, do sklejenia - materiał żywica i sporo blach fototrawionych - wysokość około 17cm (więc całkiem spory). Model niedostępny normalnymi kanałami - pierwsza partia 25 sztuk rozeszła się jak ciepłe bułeczki - nagroda będzie pochodzić z tej limitowanej edycji - wartość rynkowa 200 euro :-) pozdrawiam i życzę powodzenia w rywalizacji o ten przepiękny model! Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 no i co MY na TO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 E tam, liczyłem że będzie nowy F-14 1:48 od Tamki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 F-14 1:48 w 1:12? Nagroda specjalna co by tu nie mówić jest imponująca. Tamiyowe artefakty w sumie też całkiem fajne. Ilość nagród przytłaczająca, aż wątpię że uda się zebrać sponsorów na jakiś kolejny konkurs o.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 O Boze jak ja bym chcial zeby ktos tak bogato zasponsorowal figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 .......figurki........... są........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Szok - brak mi słów. Brawo Reflect! Brawo sponsorzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 ............opuszczone............., brak tradycji...............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Figurki też będą - moja w tym głowa :-) Jeszcze trochę cierpliwości proszę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 w Tobie cała nadzieja!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Sci-Fi...królowa wśród obleganych kategorii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 ja obstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi