Coppercat Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Wspaniały Festiwal. Świetna organizacja. Super ludzie. Wielkie dzięki i gratulacje Zgodnie z zaleceniami Organizatorów - Częstochowa dotarła bez przygód do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Combat-anci z Chełmży dotarli do bazy Dziękujemy za superzastą imprezę. Tak jak co roku wszystko na bardzo bardzo wysokim poziomie w miłej atmosferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Gratuluję organizatorom świetnej imprezy, dziękuję sędziom za docenienie moich modeli i pozdrawiam wszystkich spotkanych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 11 Września 2016 Autor Share Napisano 11 Września 2016 Dziękujemy i zapraszamy już dzisiaj za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Fiesta w domu i dziękuje za świetną imprezę i atmosferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 I MY dotarliśmy do domu cali zdrowi i nadal w ogromnym szoku. Tym razem Darek nie pozwoli MI poprosić wszystkich o wielka brawa dla Organizatorów. Po raz kolejny Darek i reszta WSPANIAŁEJ ekipy Archeo Łask przeszli samych siebie, żeby stworzyć festiwal o nie zapomnianym klimacie, spotkaniach i atmosferze. Gdzieś z tyłu głowy zostaje bardzo przykra historia z Naszym kolegą Tomkiem (Tomku szybko wracaj do zdrowia), ale wspomnienia z imprezy zostaną wspaniałe. Dziękuję Darku i Ekipo. Dziękuję sędziom i fundatorom nagród specjalnych za docenieni mojego "małego" szmaciaka Do zobaczenia za rok. Pozycja w kalendarzu obowiązkowa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZFM Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Modelarze kieleccy (również szczęśliwie} już w bazie . Dziękujemy za extra imprezę , osobiście zaś za wyróżnienie w kat. śmigłowców oraz grupie Tomcatsky za docenienie moich Grummanów ( Top Gun będę ogłądał bez względu na Wasze występy wokalne ) Pozdrawiam organizatorów za świetną organizację pomimo upału i wiadomości o tragicznym wypadku uczestników festiwalu. Do zobaczenia w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Potwierdzam, zajefajna impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubyarek Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Cieszę się ogromnie, że mogłem troszkę pomóc. Być może za rok ze zdwojoną mocą. Bardzo dziękuję. Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Koszalińska ekipa też dotarła do domu Byłem w Łasku po raz drugi i na pewno nie ostatni Super impreza, myślę, że dziś coś na portalu KPM o niej napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Wspaniała impreza. Super wypad na lotnisko i nocne Polaków rozmowy Zwyczajowo garść fotek z mojej strony: https://goo.gl/photos/mwGWokgv1oynZijv6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Ekipa z Koszęcin też wróciła do domu i dziękuje organizatorom za wspaniałą imprezę, za wyjazd na lotnisko. Cieszymy się niezmiernie że mogliśmy też Wam troszkę pomóc. Kilka zdjęć w linku poniżej. Link do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Jeszcze raz dziękuję w imieniu swoim oraz Kolegów z Grupy Archeo wszystkim którzy postanowili zawitać w ten upalny weekend na VI Festiwalu w Łasku. Szczególne podziękowania ślę do wszystkich tych Kolegów Modelarzy którzy bezinteresownie pomagali w przygotowaniu sali, w prowadzeniu warsztatów z najmłodszymi oraz w sędziowaniu. Już dzisiaj zapraszamy na kolejną siódmą edycję naszej imprezy i ogłaszamy datę: VII Festiwal Modeli Redukcyjnych - Łask 09-10.2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Wyniki do pobrania. VI Festiwal, IV Konkurs oraz 10-lecie F-16 https://drive.google.com/open?id=0B7WSgpqTa0nxd1pNSnBBYmtiMlk Nagrody specjalne od nas oraz sponsorowane niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 ...Już dzisiaj zapraszamy na kolejną siódmą edycję naszej imprezy i ogłaszamy datę: VII Festiwal Modeli Redukcyjnych - Łask 09-10.2017 Darku czyżbyście szykowali 12 konkursowy maraton w ramach VII Festiwalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Obiecałem, że napiszę parę słów o festiwalu to proszę: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/sokol/modelarstwo.koszalin.pl/index.php/wystawy-mainmenu-36/32-konkursy/488-lask2016 W artykule znajdzie się też link do galerii zdjęć z lotniska i sali festiwalowej A termin 9-10.09.2017 już sobie rezerwuje Choćby po to aby mieć znowu taki widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Pierwszy raz wybrałem się na większą imprezę modelarską. Nawet udało mi się namówić żonę. Wrażenia jak najbardziej pozytywne . Może nawet w przyszłym roku odważę się wystawić coś ze skromnego dorobku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Czeski błąd, zmęczenie jak zwał tak zwał ... brawo za czujność Mam nadzieję że już bez wpadek data kolejnego Festiwalu: VII Festiwal Modeli Redukcyjnych - Łask 09-10.09.2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek22mz Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Do:Darek 1614 Mam dwie prośby 1.O podanie imiennego składu komisji przypisanych do poszczególnych klas. 2.Kto oceniał w Konkursie z okazji 10-lecia Samolotu F-16 w Polskich Siłach Powietrznych? Pozdrawiam,Marek Żuraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Do:Darek 1614Mam dwie prośby 1.O podanie imiennego składu komisji przypisanych do poszczególnych klas. 2.Kto oceniał w Konkursie z okazji 10-lecia Samolotu F-16 w Polskich Siłach Powietrznych? Pozdrawiam,Marek Żuraw. Marku, które komisje Cie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Przecież napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 W konkursie szesnastek nie mam pojecia kto sędziował, wiem kto sedziował lotnicze w festiwalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Konkurs F-16 był naszym pomysłem dlatego też modele zgłoszone do tego konkursu podobnie jak nagrody specjalne od organizatorów oceniali i wybierali Modelarze z "Grupy Archeo". Skąd to pytanie i czy są jakieś uwagi do naszej oceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek22mz Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Witam.Mam uwagi i pytanie:czym zasłużył się ten mały F16,bo wykonaniem to nie bardzo. http://www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=0&with_photo_id=133560025&order=date_desc&user=1664373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Jakie to ma znaczenie? złoto dawali jako nagrody? Może robił ten model jakiś dzieciak i dostał na zachętę fanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi