piotr111 Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2017 Cała konstrukcja radiowa , zegarowa , słuchawkowa , laryngofonowa razem z okablowaniem zmordowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 Nawet nie wiesz Piotrze jak żeś mnie swoim nagłym pojawieniem srodze uradował. Znów można było swoje oczy nacieszyć. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 No i fajnie, że działasz dalej. Świetnie to robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 O stary.. Kosmicznie to wygląda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 Łosz w morde, zarąbiście to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 Efekt niesamowity. Ciężko uwierzyć że to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BAT1M Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 Klękajcie narody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 Witam! Po prostu pięknie. Nic więcej nie trzeba mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2017 Dzięki Panowie za miłe słowa chociaż zdjęcia nie za bardzo mi wyszły . A poza tym rura segmentowa na przewody która idzie od bezpieczników do rury przy podłodze po stronie radiooperatora będzie raczej do wymiany . Zdecydowanie za szerokie segmenty mnie wyszły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 Kawał swietnej modelarskiej pracy tylko mozna pogratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 Model jak i warsztat po prostu fenomenalne!!! Jedna jedyna rzecz mi tylko nie pasi... ..odrapania, po prostu chyba nie umiesz ich robić, nie masz wyczucia,są chaotyczne i monotonne, w tej skali to przecież nie powinno być takie trudne. Zaryzykuje nawet, że to najsłabsza część tego niesamowitego modelu. pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2017 Model jak i warsztat po prostu fenomenalne!!! Jedna jedyna rzecz mi tylko nie pasi... ..odrapania, po prostu chyba nie umiesz ich robić, nie masz wyczucia,są chaotyczne i monotonne, w tej skali to przecież nie powinno być takie trudne. Zaryzykuje nawet, że to najsłabsza część tego niesamowitego modelu. pozdraiwam Temat ten był już wałkowany wcześniej . Wyraziłem tam swoje zdanie na temat obić , zadrapań , otarć itp , itd. I nic w tym temacie zmieniał nie będę . Nie podoba się - nie ma problemu . Dziwne by było gdyby wszystkim wszystko się podobało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 I tak się podoba, niesamowita robota. Jeden tylko ten detalik odstaje i tyle. Czekam na kolejne odsłony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 Super robota, ogląda się jak relację z oględzin rzeczywistego pojazdu . Mam pytanie, czy w tych uchwytach na burtach to są zapasowe, wymienne, wizjery?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 9 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2017 Mam pytanie, czy w tych uchwytach na burtach to są zapasowe, wymienne, wizjery?. Tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 No, to tak - KUR......A M..Ć, a dalej : NOO SUPCIO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Mam pytanie, czy w tych uchwytach na burtach to są zapasowe, wymienne, wizjery?. Tak . Ok, dzięki za info . Dotąd nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Swoją drogą ciekawe, czy w innych pojazdach też takowe posiadano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 12 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2017 Zbiornik oleju zestawowy . Zbiornik oleju wystrugany od nowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Grudnia 2017 Share Napisano 13 Grudnia 2017 nieprawdopodobny realizm !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 20 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2017 Powstał tron dla kierowcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 fajny "taboret"- takie małe dzieło sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Fantastyczny przedmiocik !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Krzesełko pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 A może byś tak coś czasem zepsuł żeby można sobie poużywać. A tak jest jak zawsze - elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2017 Dzięki Panowie . Psuje się , psuje , nie raz trzeba coś robić po kilka.....naście razy , poprawiać i pić melisę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi