Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cała konstrukcja radiowa , zegarowa , słuchawkowa , laryngofonowa razem z okablowaniem zmordowana .

fxk03w4h.jpg

4yDzRmzh.jpg

NDCn3jFh.jpg

5fJ7yxgh.jpg

onIIvAhh.jpg

ehwh0Dbh.jpg

QDp7ElXh.jpg

0cdJ25th.jpg

RnioVsPh.jpg

CWGQlUmh.jpg

mzKSFyGh.jpg

yppxkYGh.jpg

XSRub72h.jpg

CelW6VFh.jpg

Napisano

Nawet nie wiesz Piotrze jak żeś mnie swoim nagłym pojawieniem srodze uradował. Znów można było swoje oczy nacieszyć. Piękna robota.

Napisano

Efekt niesamowity. Ciężko uwierzyć że to model.

Napisano

Dzięki Panowie za miłe słowa chociaż zdjęcia nie za bardzo mi wyszły . A poza tym rura segmentowa na przewody która idzie od bezpieczników do rury przy podłodze po stronie radiooperatora będzie raczej do wymiany . Zdecydowanie za szerokie segmenty mnie wyszły .

Napisano

Model jak i warsztat po prostu fenomenalne!!!

Jedna jedyna rzecz mi tylko nie pasi...

..odrapania, po prostu chyba nie umiesz ich robić, nie masz wyczucia,są chaotyczne i monotonne, w tej skali to przecież nie powinno być takie trudne. Zaryzykuje nawet, że to najsłabsza część tego niesamowitego modelu.

pozdraiwam

Napisano
Model jak i warsztat po prostu fenomenalne!!!

Jedna jedyna rzecz mi tylko nie pasi...

..odrapania, po prostu chyba nie umiesz ich robić, nie masz wyczucia,są chaotyczne i monotonne, w tej skali to przecież nie powinno być takie trudne. Zaryzykuje nawet, że to najsłabsza część tego niesamowitego modelu.

pozdraiwam

Temat ten był już wałkowany wcześniej . Wyraziłem tam swoje zdanie na temat obić , zadrapań , otarć itp , itd. I nic w tym temacie zmieniał nie będę . Nie podoba się - nie ma problemu . Dziwne by było gdyby wszystkim wszystko się podobało .

Napisano

Super robota, ogląda się jak relację z oględzin rzeczywistego pojazdu .

Mam pytanie, czy w tych uchwytach na burtach to są zapasowe, wymienne, wizjery?.

Napisano

Mam pytanie, czy w tych uchwytach na burtach to są zapasowe, wymienne, wizjery?.

Tak .

Ok, dzięki za info .

Dotąd nigdy się nad tym nie zastanawiałem.

Swoją drogą ciekawe, czy w innych pojazdach też takowe posiadano.

Napisano

nieprawdopodobny realizm !!

Napisano

Fantastyczny przedmiocik !!