piotr111 Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Napisano 7 Grudnia 2017 Cała konstrukcja radiowa , zegarowa , słuchawkowa , laryngofonowa razem z okablowaniem zmordowana . Cytuj
bazylms Napisano 7 Grudnia 2017 Napisano 7 Grudnia 2017 Nawet nie wiesz Piotrze jak żeś mnie swoim nagłym pojawieniem srodze uradował. Znów można było swoje oczy nacieszyć. Piękna robota. Cytuj
enten Napisano 7 Grudnia 2017 Napisano 7 Grudnia 2017 No i fajnie, że działasz dalej. Świetnie to robisz! Cytuj
ManiekB Napisano 7 Grudnia 2017 Napisano 7 Grudnia 2017 Efekt niesamowity. Ciężko uwierzyć że to model. Cytuj
majkel1 Napisano 7 Grudnia 2017 Napisano 7 Grudnia 2017 Witam! Po prostu pięknie. Nic więcej nie trzeba mówić. Cytuj
piotr111 Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Napisano 8 Grudnia 2017 Dzięki Panowie za miłe słowa chociaż zdjęcia nie za bardzo mi wyszły . A poza tym rura segmentowa na przewody która idzie od bezpieczników do rury przy podłodze po stronie radiooperatora będzie raczej do wymiany . Zdecydowanie za szerokie segmenty mnie wyszły . Cytuj
slawek632 Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Kawał swietnej modelarskiej pracy tylko mozna pogratulowac Cytuj
jerzype Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Model jak i warsztat po prostu fenomenalne!!! Jedna jedyna rzecz mi tylko nie pasi... ..odrapania, po prostu chyba nie umiesz ich robić, nie masz wyczucia,są chaotyczne i monotonne, w tej skali to przecież nie powinno być takie trudne. Zaryzykuje nawet, że to najsłabsza część tego niesamowitego modelu. pozdraiwam Cytuj
piotr111 Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Napisano 8 Grudnia 2017 Model jak i warsztat po prostu fenomenalne!!! Jedna jedyna rzecz mi tylko nie pasi... ..odrapania, po prostu chyba nie umiesz ich robić, nie masz wyczucia,są chaotyczne i monotonne, w tej skali to przecież nie powinno być takie trudne. Zaryzykuje nawet, że to najsłabsza część tego niesamowitego modelu. pozdraiwam Temat ten był już wałkowany wcześniej . Wyraziłem tam swoje zdanie na temat obić , zadrapań , otarć itp , itd. I nic w tym temacie zmieniał nie będę . Nie podoba się - nie ma problemu . Dziwne by było gdyby wszystkim wszystko się podobało . Cytuj
jerzype Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 I tak się podoba, niesamowita robota. Jeden tylko ten detalik odstaje i tyle. Czekam na kolejne odsłony:) Cytuj
Rack Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Super robota, ogląda się jak relację z oględzin rzeczywistego pojazdu . Mam pytanie, czy w tych uchwytach na burtach to są zapasowe, wymienne, wizjery?. Cytuj
piotr111 Napisano 9 Grudnia 2017 Autor Napisano 9 Grudnia 2017 Mam pytanie, czy w tych uchwytach na burtach to są zapasowe, wymienne, wizjery?. Tak . Cytuj
Hamilkar Napisano 9 Grudnia 2017 Napisano 9 Grudnia 2017 No, to tak - KUR......A M..Ć, a dalej : NOO SUPCIO ! Cytuj
Rack Napisano 12 Grudnia 2017 Napisano 12 Grudnia 2017 Mam pytanie, czy w tych uchwytach na burtach to są zapasowe, wymienne, wizjery?. Tak . Ok, dzięki za info . Dotąd nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Swoją drogą ciekawe, czy w innych pojazdach też takowe posiadano. Cytuj
piotr111 Napisano 12 Grudnia 2017 Autor Napisano 12 Grudnia 2017 Zbiornik oleju zestawowy . Zbiornik oleju wystrugany od nowa . Cytuj
enten Napisano 20 Grudnia 2017 Napisano 20 Grudnia 2017 fajny "taboret"- takie małe dzieło sztuki Cytuj
bazylms Napisano 22 Grudnia 2017 Napisano 22 Grudnia 2017 A może byś tak coś czasem zepsuł żeby można sobie poużywać. A tak jest jak zawsze - elegancko. Cytuj
piotr111 Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Napisano 22 Grudnia 2017 Dzięki Panowie . Psuje się , psuje , nie raz trzeba coś robić po kilka.....naście razy , poprawiać i pić melisę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi