chorąży Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Witam Prośba o podpowiedź, ewentualnie skąd uzyskać informacje. Rosomak (piasek), kolor wnętrza przedziału silnika - kremowy ? "żółty" jak pancerz ? bardzo olejem "ufajdany" czy czysty ? kolor wnętrza kadłuba, też krem, czy "pozostałość" zielonego ? żółty jak pancerz ? wnętrze wieży, kosz, siatka ten sam ? za oparciami siedzeń woda - zgrzewki + racje żywnościowe ?! nigdzie nie mogę znaleźć... z góry dziękuję .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 WitamProśba o podpowiedź, ewentualnie skąd uzyskać informacje. Rosomak (piasek), kolor wnętrza przedziału silnika - kremowy ? "żółty" jak pancerz ? bardzo olejem "ufajdany" czy czysty ? kolor wnętrza kadłuba, też krem, czy "pozostałość" zielonego ? żółty jak pancerz ? wnętrze wieży, kosz, siatka ten sam ? za oparciami siedzeń woda - zgrzewki + racje żywnościowe ?! nigdzie nie mogę znaleźć... z góry dziękuję .. Możesz na stronie sklepu Moje Hobby poszukać rosomaka w wydaniu kartonowym - jest to model z wnętrzem - i popatrzeć na kolory wycinanek; link tutaj: http://www.mojehobby.pl/products/Kolowy-Transporter-Opancerzony-ROSOMAK.html Poza tym w sieci jest mnóstwo fotografii więc odpalaj brata Google i do dzieła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2016 W dniu dzisiejszym odebrałem prototypowe liny do Rośka z Eureki i muszę powiedzieć, że jestem pod dużym wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Flachenty czy te wszystkie dodatki żywiczno-metalowe które robisz dla swojego Rosomaka będzie można gdzieś potem zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Flachenty czy te wszystkie dodatki żywiczno-metalowe które robisz dla swojego Rosomaka będzie można gdzieś potem zakupić? Również ważna jest cena. Bo nie wiem czy mówić Żonie, że znikam na rok, "ponieważ muszę zarobić na blachy od Flachy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Jeśli macie ochotę to zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Kamera KDN -1 gotowa. Teraz tylko powielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 2 Września 2016 Autor Share Napisano 2 Września 2016 Prace z pancerzem zakończone i gotowy zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Prace z pancerzem zakończone i gotowy zestaw To teraz Flacha gadajcie jak na spowiedzi-ile będziecie zdzierać z biednych kolegów w nałogu za taki zestaw???!!! (jeśli to nie tajemnica handlowa oczywiście )i co jeszcze planujecie dorobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 A kółeczka gdzie? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Kółeczka są już dostępne, osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 2 Września 2016 Autor Share Napisano 2 Września 2016 Jak coś to na PW poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Cicho , glucho, nic nie widac, nic nie slychac. bo Flacha produkuje na pewno jakieś nowe-super dodatki i konwersje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 To samo chciałem powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Fenomenalne Tak patrze i przypomniał mi się jeden kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 Cicho , glucho, nic nie widac, nic nie slychac. bo Flacha produkuje na pewno jakieś nowe-super dodatki i konwersje! Ano trochę wymyślam i nie mam czasu na klejenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Cicho , glucho, nic nie widac, nic nie slychac. bo Flacha produkuje na pewno jakieś nowe-super dodatki i konwersje! Ano trochę wymyślam i nie mam czasu na klejenie ;) No to mówcie Flacha..wszystko i bez kręcenia.. jak na spowiedzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Super fura się szykuje. No i przy okazji masa ciekawych dodatków do niego powstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Września 2016 Autor Share Napisano 22 Września 2016 Zbierałem się i zbierałem i w końcu kolejny pomysł się materializuje Tym razem opancerzenie wanny Rośka. Jako, że z natury jestem leniwy i nie chce mi się wycinać z hipsu kilku zestawów do kilku Rośków to wymyśliłem sobie , że zrobię blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Twoja "leniwośc" mnie poraża . To co wyczyniasz z kolejnym modelem, jest niesamowite . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Ja te przecinaki bym zamówił, na priv dane podałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Września 2016 Autor Share Napisano 28 Września 2016 Prototyp zrobiony i pasuje całkiem nieźle. Jeszcze tylko wklejenie śrub i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Miodzio..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartoniak Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Masz, jakiś wzór naklejek na amortyzatory. I jeszcze jedni pytanko linka do wyciągarki kupna czy sam robiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 4 Października 2016 Autor Share Napisano 4 Października 2016 Tyle co sobie rozrysowałem z oryginału. Lina jest tymczasowa, będzie docelowo z Eureki. A teraz postępy z prac nad tylnym pancerzem do wersji M1 i OSS-D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi