Forest Napisano 17 Lutego 2018 Autor Share Napisano 17 Lutego 2018 Oj, oberwie mi się... Blacman, tylko nie dostań zawału Tak, żyję. I od wczoraj znów dłubię przy Kiri. W sumie, to przy pierwszym modelu od nie pamiętam kiedy. W każdym razie walczę. Inaczej tego ująć nie można, przez ostatni rok zapomniałem więcej, niż się kiedykolwiek nauczyłem Blachy dla mnie to jakiś kosmos... W dodatku u kolesia, który je projektował, ujawnił się w trakcie tego dodatkowy chromosom... Nic nie pasuje Plany dotyczące Kiri były wielkie, ale musiałem je zrewidować. Sukcesem będzie, jeśli po zakończonej budowie, Ojciec nie pizgnie mną przez okno - na szczęście mieszkają na parterze Poglądówka, tyle aktualnie jest, wieża "B"tylko wsadzona do fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Wszelki duch Pana Boga chwali Chłopie gdzieś Ty tyle czasu się podziewał Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Lutego 2018 Autor Share Napisano 18 Lutego 2018 Lawirowałem Po płyciznach i mieliznach życia A właściwie to straciłem kontakt z hobby, dwie roboty, etc. Słowem, życie Wieża, nr 3 w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Za małe dla mnie. Ale patrzę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Lutego 2018 Share Napisano 19 Lutego 2018 Ło Jezusie krUlu POLSKI, normalnie nie wierze.... Forest coś zlepił Tak CZymaj HOPIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 19 Lutego 2018 Autor Share Napisano 19 Lutego 2018 Haha, staram się Codziennie coś majstruję, nawet jeśli to tylko pojedyncze wieże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lutego 2018 Share Napisano 22 Lutego 2018 Forest - medal za wytrwałość już się szlifuje w cesarskiej mennicy dawaj, dawaj dalej póki wena jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Lutego 2018 Autor Share Napisano 22 Lutego 2018 Hahaha, ja się linczu obawiałem, a tutaj chcą mnie dekorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 22 Lutego 2018 Share Napisano 22 Lutego 2018 Nie mów hop.. Nie jednego udekorowanego pod ścianę wzięto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Lutego 2018 Share Napisano 22 Lutego 2018 Z linczem zawsze się zdąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 Z linczem zawsze się zdąży Ta..... Puki co - paczym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Marca 2018 Autor Share Napisano 22 Marca 2018 Kurde, ale ten czas zapiernicza, znowu mi miesiąc uciekł... Ale nic to, trzeba działać! Tak na początek nocnej sesji modelarskiej Zobaczymy, gdzie się zakończy EDIT: Wydłubany maszt. Połączenie badziewnych części plastikowych z badziewnymi blachami. Choć odrobinę zaczął przypominać oryginał... I przymiarka "na sucho" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 FOREST, TAK TRZYMAJ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Marca 2018 Autor Share Napisano 23 Marca 2018 Hehe, trzymam, trzymam No i zasnęło mi się wczoraj, ale udało mi się jeszcze oczyścić i przygotować do malowania elementy pagody Także dzisiaj podkładuję to, co mam do tej pory, i może nawet psiknę kolorkiem pokłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 Działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 Trzymam kciuki za sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Marca 2018 Autor Share Napisano 23 Marca 2018 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Marca 2018 Autor Share Napisano 23 Marca 2018 Działam dalej. Kadłub w podkładzie, główne elementy śródokręcia i pagoda przygotowane do tegoż. Swoją drogą, jestem zaskoczony jakością powłoki, gdyż kładziona z puchy Teraz tylko jeszcze poprawić te dziady, i zrobić im fartuchy... I jeszcze taka mała dygresja na koniec. Nawet Fotosik, uznawany za najgorszy możliwy serwer dla zdjęć dostosował się do ery smartfonów. Modelwork też by mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Marca 2018 Autor Share Napisano 23 Marca 2018 Poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 jedziesz, jedziesz !!! dawaj, dawaj !!! widzę że forumowy doping cuda czyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Marca 2018 Autor Share Napisano 24 Marca 2018 Hehe, coś w tym może być Malowanko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 Ło JeRZu, oczom nie wieŻę normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi