jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Witajcie. Przed wiatrakami robiłem pancerkę. Oto model opuszczonego Ferdinanda - jako że lubię rdze i brud - tutaj dałem upust swojej fantazji Oglądajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 To ja już wiem, czemu biedronki w lotnictwie używasz. Ferdek wyszedł pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Oglądamy i podziwiamy. Fajne ślady eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Typowej biedronki nie robię - ale coś w stylu biedronki - nakładam kolory pojedynczo na dany kolor kamuflażu - więc bardziej wychodzi mi to na filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Zbiorczo napiszę, że wszystkie Twoje miniatury, które pokazałeś w ramach pierwszych 16 (!) postów na Forum są wspaniałe pod względem wykonania i prezentacji. Chapeau bas! Z ciekawości, jak wypadnie porównanie, jeszcze raz obejrzałem Migowego Ferdynanda. 70 years of Kursk Battle Twój jest lepszy. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 A ja się zapytam. Gdzie jest to KW-2 z avatara? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Dziękuję za miłe słowa KW2 jest tutaj Dodam jego galerie choć nie jestem z niego zadowolony - moje początki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Ale to jest chyba najfajniejsze w podglądaniu galerii. Patrzeć jak się ktos doskonali, stosuje nowe techniki... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 dla mnie BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Skąś znam te modele..... ISU chyba widziałem w galeriach na mojehobby.pl ,tego Ferdka chyba gdzieś na zagranicznych stronach..... Nie zmienia to faktu ,że modele rewelacja. Warto się uczyc i podglądać technikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Super wyszedł ci ten Ferdek Poza tym bardzo dobre fotki robisz a to duży plus, bo wszystko ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Super. Bardzo mi się podobają twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 jako że lubię rdze i brud - tutaj dałem upust swojej fantazji Jak dla mnie, to możesz fantazjować dalej! Jest genialny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi