Super Moderator jawkers Napisano 23 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 23 Października 2016 Witam. Proszę o zdjęcia, przodu kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 23 Października 2016 Autor Share Napisano 23 Października 2016 świetnie się prezentuje! Gdzie dorwałeś koła? Kółka dostałem w Hong Kongu, w Hobby Easy. Proszę o zdjęcia, przodu kabiny Fotki przodu wrzucę przy następnej foto sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Możesz przy okazji wklejenia szyb trochę na ten temat napisać? Mam na składzie kilka wozów z szybami a nie bardzo mam pomysł jak to ugryźć. Wikol lub coś podobnego. Klej wodny i łatwo usunąć wycieki nie reaguje z tworzywem i farbami a spoina po wyschnięciu jest prawie niewidoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 bazylms, ja po próbach z klejem Revella do szyb, który o mało nie zniszczył mi oszklenia w uralu, wróciłem do poczciwego clearfixa Humbrola. Po wyschnięciu robi się skorupka, którą łatwo zdrapać zaostrzoną "na płasko" zapałką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Popieram- clearfix robi robotę na tyle że nie ma potrzeby szukać czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Świetnie wygląda, czyściutka robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 23 Października 2016 Autor Share Napisano 23 Października 2016 Możesz przy okazji wklejenia szyb trochę na ten temat napisać? Mam na składzie kilka wozów z szybami a nie bardzo mam pomysł jak to ugryźć. Wikol lub coś podobnego. Klej wodny i łatwo usunąć wycieki nie reaguje z tworzywem i farbami a spoina po wyschnięciu jest prawie niewidoczna. Ja używam Micro Kristal Klear, jak dla mnie najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 6 Listopada 2016 Autor Share Napisano 6 Listopada 2016 Wnętrze szoferki na razie na czysto. Dorobiony "gumowy" dywanik i kilka przewodów przy kolumnie kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 6 Listopada 2016 Dorobiony "gumowy" dywanik Kabina cud miód, czekam na malowanie. Możesz zdradzić jak i z czego zrobiłeś ten gumowy dywanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 6 Listopada 2016 Autor Share Napisano 6 Listopada 2016 Dywanik zrobiony z blaszki Voyager TE019 Antiskid plate 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Listopada 2016 Share Napisano 6 Listopada 2016 Do kabiny KONIECZNIE kanister z napisem "SPIRT", paczka "Biełomorów" i będzie bardziej realnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Cacunio, jak mawiał mój sąsiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Piękna robótka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matheas Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Zbiorniki na sprężone powietrze to dodatek własny czy jakis zestaw bo jak mniemam na pewno nie zestawowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 7 Listopada 2016 Autor Share Napisano 7 Listopada 2016 Zbiorniki na sprężone powietrze to dodatek własny czy jakis zestaw ? Zbiorniki są zestawowe. Trochę przerobione i zaopatrzone w obejmy z blaszki miedzianej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi