Jamat Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Ostatnio moje warsztaty są skromne, ale wraz z nowym modelem postaram się poprawić. Na tapetę wędruje T-62 z syryjskiej wojny domowej. Z tego zestawu: będę chciał uzyskać coś podobnego, aczkolwiek nie będę wzorował się w 100% na fotografii. Przy wykorzystaniu małego wzbogacenia, w postaci: *Podstawowy zestaw Voyager PE35284 *Błotniki Voyager PE35285 *Skrzynie E.T. Model E35-058 *Armata RB Model 35B28 *Lufa karabinu RB Model 35B122 *Lina holownicza Eureka ER-3506 *Antena Panzer Art SU35-002 *Zniszczone koła Panzer Art RE35-002 *Lampy SKP Model SKP-184 Na początku pozatykałem dziury, w które powklejam elementy fototrawione. Karabin Dshk z metalową lufą Rb Model, wzbogacony kilkoma blaszkami i taśmą amunicyjną od Live Resin. Mocno podniszczyłem układ jezdny. Edytowane 11 Października 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Bardzo ładny. Podobuje mnie się Towarzyszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Zasiadam, patrzę i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 Mam ten sam zestaw, więc tym bardziej będę obserwował. Początek wielce obiecujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 Fajnie się zapowiada, będę podglądał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Patrząc na KM wieżowy myślę sobie, że co Voyager to Voyager... Pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kali160 Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Takie małe jubilerskie działo sztuki ten wkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Patrzę, patrzę....układ jezdny elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Pracę trochę posunęły się do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Elegancka, czysta praca z fototrawiinkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Ładniutko, szczególnie zadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Oto kolejna porcja zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Piękna robota. Nic tylko pogratulować. Mam pytanie o jedno z pierwszych zdjęc dobytku jaki użyłeś do budowy. Czy możesz spisać listę rzeczy które zamierzasz użyć w tym projekcie? Mam w planach Ten model, więc chcę wiedzieć co warto odłożyć do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Piękna robota. Nic tylko pogratulować. Mam pytanie o jedno z pierwszych zdjęc dobytku jaki użyłeś do budowy. Czy możesz spisać listę rzeczy które zamierzasz użyć w tym projekcie? Mam w planach Ten model, więc chcę wiedzieć co warto odłożyć do niego. Nad tym zdjęciem jest lista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Ot pokolenie obrazków. Przeoczyłem skupiając się na foto. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Ładniutko, szczególnie zadek. A przodek jeszcze ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 10 Listopada 2016 Autor Share Napisano 10 Listopada 2016 Kolejna mała aktualizacja. Postanowiłem zaszaleć i dokupiłem metalowe gąski, tak aby nikt nie posądził mnie o zbyt małą waloryzację. Następnie pobawiłem się z błotnikami, później je jeszcze trochę zmasakruję. Najbardziej w kość dały mi przednie elementy błotników, ale jakoś w miarę dałem radę. Tu taki mały patent na przymocowanie blaszek do kadłuba. Pierwsza skrzynka od E.T. Model. Nie domyka się ale to nie ma znaczenia, gdyż wrzucę do niej jakieś bambetle i trochę powyginam. Oczywiście wszystko co widać było lutowane, przeważnie przy użyciu lutownicy kolbowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Listopada 2016 Share Napisano 10 Listopada 2016 Super to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Listopada 2016 Share Napisano 10 Listopada 2016 Piękna sprawa Jak tak pięknie polutować przednie błotniki? Czeka mnie to przy jednym modelu, a nigdy nie lutowałem blach więc boję się zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 Kolejna garść fotek. Wieża praktycznie gotowa jedynie trzeba dodać spawy na przedmuchiwaczu armaty, co natychmiast zrobię gdy dotrą do mnie żywiczne kalki Archera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Bardzo elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Listopada 2016 Share Napisano 25 Listopada 2016 Pięknie podpatruję jak coś Czy robiłeś zielone spawy jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi