spiton Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 łoś od IBG ! To będzie uczta modelarska !! Brawo IBG, i Brawo, że szybko pokonaliście wiek niedojrzałości i bardzo szybko zaczęliście robić naprawdę znakomite modele. Takie jak Karaś. Rendry srodka wygladaja znakomicie. Może by tak klapy w wersji otwartej i zamkniętej ,_))) Prosze, prosze ,_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Nawet ja kupię Uosia, szczególnie gdy będzie w 48. Niedawno przypadkiem w sklepie trafiłem na Karasia IBG i powiem Wam, że z trudem się powstrzymałem przed kupnem. Nie sądziłem że polska firma potrafi zrobić wypraski na takim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Ncholera, czyzbym musial szykowac gablote na wrzesniowe szachownice? Łos wygląda cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Może by tak klapy w wersji otwartej i zamkniętej ,_))) Prosze, prosze ,_) Spytałem o to na Facebooku i odpisali że jak najbardziej będzie taka możliwość Premiera wczesną wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 a jakies przedplaty albo cos? ( acha teraz to sie preorder nazywa ) bo luzne setki w szufladzie sie poniewieraja a po swietach, to nie wiadomo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Rendery wyglądają bardzo dobrze. Może premiera będzie na festiwalu w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Może by tak klapy w wersji otwartej i zamkniętej ,_))) Prosze, prosze ,_) Spytałem o to na Facebooku i odpisali że jak najbardziej będzie taka możliwość Premiera wczesną wiosną. Rozpieszczają nas !! Odwdzięczymy się kupując po kilka modeli ,_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 ....Niedawno przypadkiem w sklepie trafiłem na Karasia IBG i powiem Wam, że z trudem się powstrzymałem przed kupnem.... . Nie ma sensu się powstrzymywać. Spasowanie jest genialne. pewnie wynika to z faktu, że model jest robiony cyfrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Miałem na myśli finezyjną powierzchnię części na wypraskach. Normalnie jakbym najnowszą Tamkę w ręku trzymał. Karaś mnie kompletnie nie kręci ani nie interesuje, więc nie kupiłem, ale z Łosiem to tak łatwo już nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 Solo nie możliwe, śmiglaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 Sentyment. W dzieciństwie, we wczesnych latach '80 składałem całą masę takich zielonych Łosi, chyba z Plastyka, to była chyba skala 144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 Mikro 144 Solo, też mam zamiar zanabyć, ale nie tknę póki nie zrobisz warsztatu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 z Mikro-Losiem moze byc ciezko byly dwa w tym jeden tylko " Losiopodobny" jest taki smieszny maly sklepik w Czechach i maja troche mikrusow ale ceny nie do zaplacenia - byli w Pradze w zeszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Grudnia 2017 Share Napisano 10 Grudnia 2017 Jakoś tak po cichu GWH wprowadza F-15I: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 10 Grudnia 2017 Share Napisano 10 Grudnia 2017 Solo wiesz coś więcej o tej f- 15 warta zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Grudnia 2017 Share Napisano 10 Grudnia 2017 Nie, jeszcze nie spotkałem żadnej recenzji. Ale to mniej więcej to samo co ich F-15E, który ponoć znakomity jest, więc kupować możesz w ciemno, gdy tylko będzie w sklepach. Na razie widziałem w przedsprzedaży w Hobby Easy. Ale jak kupować F-15I to lepiej w 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 11 Grudnia 2017 Share Napisano 11 Grudnia 2017 w 1/48 tez G.W.H czy coś innego polecasz ?? przemawia za mną to malowanie i widzę ze G.W.H w 1/48 w tej samej wersji i z tym malowaniem tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Grudnia 2017 Share Napisano 11 Grudnia 2017 No nie, jeśli chodzi dziś o F-15C/J/I w 1:48 to jest tylko GWH i długo, długo nic. Jedyna wada to cena. F-15I w 1:72 to zdaje się przeskalowany ich model 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 11 Grudnia 2017 Share Napisano 11 Grudnia 2017 19robi88, dołączę się do dyskusji, powoli zaczynam pracę z modelem F15E od GWH o numerze L7201. Najprawdopodobniej założę też warsztat. Wygląda bardzo dobrze. Na razie na sucho spasowałem główne elementy i wygląda to naprawdę znakomicie. Szpachla nie powinna być potrzebna. Detal też jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 11 Grudnia 2017 Share Napisano 11 Grudnia 2017 Mates zakładaj warsztat i to migiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Italeri odświerza kotlety, jednakże jeden będzie wyjątkowo godny uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Czy Italeri w ciągu ostatnich kilku lat wypuściło jakikolwiek nowy model? Mam wrażenie, że od jakiegoś czasu to tylko reboxy. Zresztą ich modele poza kilkoma wyjątkami (jak ten Intruder) są raczej niskiej klasy i warte zakupu jedynie jak nie ma innej alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Czy Italeri w ciągu ostatnich kilku lat wypuściło jakikolwiek nowy model? Mam wrażenie, że od jakiegoś czasu to tylko reboxy. Zresztą ich modele poza kilkoma wyjątkami (jak ten Intruder) są raczej niskiej klasy i warte zakupu jedynie jak nie ma innej alternatywy. Sunderland, Stirling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Czy Italeri w ciągu ostatnich kilku lat wypuściło jakikolwiek nowy model? Mam wrażenie, że od jakiegoś czasu to tylko reboxy. Zresztą ich modele poza kilkoma wyjątkami (jak ten Intruder) są raczej niskiej klasy i warte zakupu jedynie jak nie ma innej alternatywy. Sunderland, Stirling. Zupełnie nie moja tematyka, pewno dlatego mi umknęły. Zresztą jak tak patrzę na wypraski to też raczej bez szału te modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Czy Italeri w ciągu ostatnich kilku lat wypuściło jakikolwiek nowy model? Mam wrażenie, że od jakiegoś czasu to tylko reboxy. Zresztą ich modele poza kilkoma wyjątkami (jak ten Intruder) są raczej niskiej klasy i warte zakupu jedynie jak nie ma innej alternatywy. Sunderland, Stirling. Zupełnie nie moja tematyka, pewno dlatego mi umknęły. Zresztą jak tak patrzę na wypraski to też raczej bez szału te modele. Italeri, tak jak wiele innych firm szuka szansy w innych skalach. Co roku puszczają coś nowego odrzutowego w 1/32. Pewnie to wyczerpuje ich możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi