bazylms Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Dzięki Taltos - trzymam za słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 No i UTka podejście drugie, może jeszcze potem olejami sie pobawię, ale to po malowaniu szarego: wypoleruj poręcze - Niemce polerowały na pewno barrrrdzo mi się podoba tonalna gra kolorów na kadłubie. Zacieki tez bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2017 W Sumie blacman to nie pomyslalem o tym te porecze na dziobie mogly byc z mosiundzu. Wie ktos na pewno? A ty Krzysiu juz nie badz taki skromny jestem pewny ze sie czegos ciekawego od Cie nauczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 ... jestem pewny ze sie czegos ciekawego od Cie nauczymy. Jak skutecznie rozwalić 100 funciaków . A poważnie to się będę starał nie zawieźć waszych oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Tante IWATA dopomogła, tera cieniowanie nawet takich pancerników jak ten nie stanowi problemu Heil Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Kurrr... właśnie zrozumiałem że mi łosze na całych łajbach nie wychodzą jak u Ciebie na szalupach... Szacun Herr Oberleutnant! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Teraz ta łajba jeszcze lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2017 Tu jeszcze nie ma łosza , to co widać wszystko zrobiłem z fukawki. Łosze kolory na poręcze inne drewno na ławki światła pozycyjne... to wszystko pieśń przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) No i Ciotkę Iwate wyczyściłem, wypucowałem i schowałem do pudełka Tera Pułkownik zagoni nazioli to roboty z oljnicOM, młotkami i dłutami co by zmaltretowali to co nieco. Może wypuści na nich Ciapka, co by zorganizował jakieś fajne bryzgi czerwone a'la Dżurasik Park śmietnik ogólny: tratwy: maszt: kSZynie na zapasowe torpedy: no i kły: WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Pikna ta drobnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 Pelotkie wygladaja znakomicie. w 350 to ciągle są maleństwa. Znakomita robota !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 pieknie.... p.s. Nie znalazłem papierów na polerowany mosiądz u Niemców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2017 Dzięki W inernetach widziałem fotki tych Ódek co przetrwały do dziś i są używane jako jachty. 1. ten reling jest zły, powinien iść po prostej po wewn od świateł pozycyjnych, a nie po łuku wzdłóż burty jak u Edka/mnie 2. te współczesne majO mosiUNdz, więc i ja u siebie zrobię, bo bedzie wyglądało bardziej KUL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 A ja mam pytanie z innej beczki i trochę technologiczne - jak często klniesz gdy któryś z korków się wykopyrtnie i któreś z drobiazgów udadzą się w trybie pilnym na spotkanie z Potworem Dywanowym? Pytam jak najbardziej serio - podoba mi się pomysł z takim uchwytem, wydaje mi się, że korki od Igristoje są ciut bardziej ergonomiczne od ÓlÓbionych mych klamerek do prania ale dręczy mnie ew. wywrotność takiej instalacji... PS. Fajowo wyszło dRZewienko na rurach torpedowych! Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2017 Za cały model udało mi sie przewrócić korek raz, wczoraj Jedynym skutkiem było odczepienie się jednego elementu od szpilki. Gorąco polecam koreczki ;) Mareczku, miałem do Cię dzwonić dzisiaj.... do kiedy mam deadline na lipcowOM blaszkie? Bez tego nigdy się za to nie wezmę... Jak tam makaron? Dochodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 Kurzy się. Ostatnio walczyłem z kilkoma rzeczami na raz i się było rozjechało wszystko w czasie... [OT]Dedlajnu jako takiego nie ma - jak już odrysuje od pokładu kształt dołu kiosku to się zgłoszę po uprzejmej prośbie komsomolskiej. [/OT] Dzięki za info o koreczkach, coś trzeba będzie opróżnić teraz aby uzyskać pomoc modelarską. Póki co łypię sobie na Twój warsztat i powoli nabieram chęci na odkurzenie aerografu... Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2017 No odkurzaj odkurzaj, pamięasz jeszcze jak sie tego używa? Jutro zacznę łosze, zejdzie ze 2-3 wieczory, a potem biorę sie za rysowanie tej blaszki więc do poniedziałku powinno byc zrobione, nie wysyłaj nic beze mnie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Gała - nie wyświetlają mi się te ostatnie fotki PS:Cholercia nie było mnie parę tygodni a tu widzę że zniknął swojski avatar a w zamian Ulica Sezamkowa..... Czyżby Pułkownik na przepustce?? I w dodatku blacman Chłopaki.... co tu się porobiło? To jakaś zbiorowa akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 Chłopaki.... co tu się porobiło? To jakaś zbiorowa akcja? eee takie tam.... po prostu loża szyderców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 Gała, foto wiadro się zesrało - kasę chcą. Zmieniaj hosta do fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Lipca 2017 Autor Share Napisano 1 Lipca 2017 Założyłem se już konto na Flick'sze Nie mam co wstawiać narazie bo blszkEM rysujE już drugi wieczór, łosze olejowe schnOM, a starych postów nie mogę edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 eee takie tam.... po prostu loża szyderców hehe... to znaczy jedno.... bENdzie grÓbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Lipca 2017 Autor Share Napisano 9 Lipca 2017 Eee Zocha zoba, komunisty nam mostek zaj...ły Uch ty GAMONIU, nie zaj...ły, tylko dali każdemu wedle potrzeb. Po co Ci mostek? A tak reling dali żebyś na ten zakuty łeb na dno doku nie spadł po pijaku, kacapie ty niedogolony..... DO GARÓW BABOOOO i dobrOM pieczeń mnie tu z krzaków i rozprutych owiec przygotój.... pókim dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Bajka, relingi robione metodą kartonikową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Lipca 2017 Autor Share Napisano 9 Lipca 2017 trawizna od brata Eduarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi