bożo wpożo Napisano 3 Stycznia 2017 Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Pyr pyr pyr pyr pyr pyr ..... Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj
isz007 Napisano 3 Stycznia 2017 Napisano 3 Stycznia 2017 Ja się czuję "rozwalcowany" Bardzo kuwa ładnie zrobiony Gratuluję. Pyr.... ;) Cytuj
Browarek90 Napisano 3 Stycznia 2017 Napisano 3 Stycznia 2017 Ekstra model a malowanie bajeczne! Cytuj
Gość Atlis Napisano 3 Stycznia 2017 Napisano 3 Stycznia 2017 Bardzo fajny. Bardzo mi się podoba powierzchnia kół Cytuj
kubisz Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Czy walec może być piękny? Tan na pewno jest Cytuj
Dudipl Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Rewelacyjny ten pyr pyr Poziom master.....Gratki Cytuj
Marak Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Koledzy nie dajcie się zrobić w konia. Bożo wpożo dla zmyłki kupuje zestaw, a potem idzie na pobliską budowę i robi zdjęcia prawdziwym maszynom. Ostatnio go widzieli jak wymontowywał silnik z walca. --------------------------- A tak na serio, dołączam sie do zachwytów. Cytuj
Krystian Błażewski Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 moim zdaniem mocno przekombinowane ale doceniam wkład pracy! Cytuj
kubisz Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 moim zdaniem mocno przekombinowane Szanując Twoje prawo do własnej opinii, zapytam jednak z ciekawości - jak i gdzie przekombinowane? Cytuj
Krystian Błażewski Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 wydaje mi sie zbyt jaskrawe i zabawkowe ale to tylko opinia wogole superowo to wyglada ale dla mnie po porstu zabawkowo Cytuj
Gość Atlis Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 @Krystian, czasami dobrze poszukać zdjęć prawdziwej maszyny: Cytuj
Krystian Błażewski Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 @Krystian, czasami dobrze poszukać zdjęć prawdziwej maszyny: O tym mowie - model jest pastelowo cukierkowy Cytuj
Gość Atlis Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 No ale skoro jest taki na żywo, to chyba nie jest to na modelu wadą? Cytuj
bożo wpożo Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Napisano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Dziękuję za komentarze i dobre słowo Krystek , wszystkie jakieś takie pastelowe .... a ten to już w ogóle : Powinienem przemalować według Ciebie na jakiś dunkelgelb albo olivdrab ? Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Gość Cytuj
Gość Atlis Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Te ostatnie zdjęcie jest akurat wyjarane, ale widać, że towarzysze chociaż w tym przypadku popuścili wodze fantazji... Cytuj
Krystian Błażewski Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 No ale skoro jest taki na żywo, to chyba nie jest to na modelu wadą? moim zdaniem w realu duzo mniej ale to tylko MOJE zdanie;) Ja bym zmyl i przemalowal.... Bożo - chciałbym tak umieć! Cytuj
Toff Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 model jest pastelowo cukierkowy Z tym "cukierkowo" można się zgodzić, ale w tym cały jego urok. Piękne, intensywne barwy, model jakich mało Natomiast co do "pastelowe", to kolega chyba nie do końca wie, co to słowo oznacza. A oznacza barwy: "jasne, łagodne, spokojne, niekrzykliwe, niejaskrawe, nieintensywne, często zawierające dużą domieszkę bieli". Dużo o tym modelu można powiedzieć (pozytywnego!), natomiast na pewno nie to, że jest pastelowy. Cytuj
Krystian Błażewski Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 model jest pastelowo cukierkowy Z tym "cukierkowo" można się zgodzić, ale w tym cały jego urok. Piękne, intensywne barwy, model jakich mało Natomiast co do "pastelowe", to kolega chyba nie do końca wie, co to słowo oznacza. A oznacza barwy: "jasne, łagodne, spokojne, niekrzykliwe, niejaskrawe, nieintensywne, często zawierające dużą domieszkę bieli". Dużo o tym modelu można powiedzieć (pozytywnego!), natomiast na pewno nie to, że jest pastelowy. dzieki za wyjasnienia obu panom- przesadzilem macie racje! Cytuj
Mark666 Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Co tu pisać --po prostu : Jedynie kierownica tak jakby za nowa, ale to drobiazg. Cytuj
Markuz Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Kolejny rewelacyjny model. Kolory jak dla mnie są super dobrane. Ogólnie malunki prima sort. Cytuj
manas Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 No panie, to jest prawdziwy majstersztyk! Cytuj
bazylms Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Ale żem się daleko usytuował w tych zachwytach. Bajka, panie. I już mi się dziś modelować odechciało. I pytanie do administracji - czamu on jeszcze na głównej nie jest? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi