Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

bożo - skąd ty takie zajebiaszcze pokraki wyciągasz?

Normalnie od razu mi się przypomniał stary filmowy Nemo, którego oglądałem jako dzieciak ponad 20 lat temu

Napisano
skąd ty takie zajebiaszcze pokraki wyciągasz?

One same się do mnie przypałętują nie wiedzieć czemu ....

Napisano

Zazwyczaj takie rybki są robione na żeliwno, lub malowane.

Pokusiłbyś się zrobić ją na miedziano z czarną i zieloną śniedzią?

Napisano

RyPka prawie gotowa do kolorowania :

ryba6_zps9tpvjex2.jpg

ryba4_zps1k3rrbhw.jpg

ryba5_zpsn5zo8hym.jpg

Zazwyczaj takie rybki są robione na żeliwno, lub malowane.

Pokusiłbyś się zrobić ją na miedziano z czarną i zieloną śniedzią?

Nie mam na tyle skili , żeby wystarczyły do wymachania rypki w miedzi czy innych metalikach . Pokoloruje ja po prostu i postaram złachać jak się da .

Napisano
Nie mam na tyle skili , żeby wystarczyły do wymachania rypki w miedzi czy innych metalikach

Dobra, dobra bez ściemy bo w każdej chwili każdy może zajrzeć to twoich super galerii.

Karp będzie miał docelowo jakieś szklane ślepia?

• 2 weeks later...
Napisano

Oj Tak, oj k... tak!

Uwielbiam takie steampunkowe klimaty. Rybka - super. Przyłączam się do pytania o ślepia. Dodasz jej jakiegoś załoganta w meloniku i goglach?

bzzz-bzzz

P.S. A względem malowania... bujać to my, nie nas...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Pijana tłuszcza,cuchnąca czosnkiem i przetrawionym alkoholem przemycanym zza wschodniej granicy lub nabytej u miejscowego "Panoramiksa"domaga się nowych adejtóf!!!!

• 2 weeks later...
Napisano

Rypka musi zaczekać , tera trza pokończyć co zaczęte bo kalki do zaczętych różnych przyszły ... Ale Rypka bardzo się cieszy , że wzbudza takie zainteresowanie .