Siema Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Witam, To moja pierwsza galeria na Forum, więc chciałem się serdecznie przywitać Przedstawiam Wam galerię modelu, który dał mi trochę w kość- Ka-27PŁ Hobby Bossa w 48. Model całkiem nieźle spasowany, ładnie oddane detale (wirnik to prawie 60 elementów ) Do modelu dodałem żywiczne fotele- Quickboost o ile pamiętam. Malowany farbami Billmodel. Kalki pochodzą z zestawu Begemot (godne polecenia!) Trochę problemów, jak wspomniałem na początku, jednak z modelem miałem, choćby z własnej głupoty i nieuwagi zamieniłem kolejnością łopaty wirników (górny z dolnym )- dzięki Szanownemu Grzegorzowi Mitrandirowi za pomoc Zapraszam do oglądania i komentowania Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Bardzo fajny helikopterek. Fajne, nienachalne zróżnicowanie powierzchni lakierniczej, choć miejscami widać zbyt wyraźne, wręcz kontrastujące z powierzchnią "ciapki". Brudzenie miejscami chyba też mogłoby być nieco subtelniejsze. Ale co tam, to wszystko w sumie drobiazg, bo maszyna cieszy oczy. Zdjęcia tez bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Milusi Podoba mi się bardzo. Przyczepiłbym się tylko, że te nieskazitelne kalki zbyt mocno odcinają się od bardzo zmęczonej powierzchni farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Bardzo fajnie wyszedł podoba mi się u mnie czeka taki w kolejce tez hobby boss ale w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Świetna beczułka. Malowanie, zarówno kalki jak i praca aero, bardzo w dechę. "Wysokociśnieniowe" opony malowane na błysk trochę odstają od reszty, może jeszcze bardziej wyrazisty kopciuch by mu dodał uroku, ale... Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Bardzo fajnie wyszedł podoba mi się u mnie czeka taki w kolejce tez hobby boss ale w 1/72 ... czy aby na pewno ? Świetna beczułka. Malowanie, zarówno kalki jak i praca aero, bardzo w dechę. "Wysokociśnieniowe" opony malowane na błysk trochę odstają od reszty, może jeszcze bardziej wyrazisty kopciuch by mu dodał uroku, ale... Jest dobrze. Dokładnie to co Ci powiedziałem ale moje zdanie już znasz Gratuluje udanego debiutu Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Elegancki, przypudruj tylko te kola ;) Gratuluje udanego modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Bardzo ładny model Fajnie, że paszczękę od Begemota położyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Cudowny(model i śmigłowiec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Ogólnie bardzo pozytywnie odbieram ten model, jest bardzo fajnie zmalowany. Małe ale mam do tych białych plamek ale to pewnie kwestia indywidualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 fajny marmurek. Brakuje mi weatheringu. Jakiegos brudzenia. Zwłaszcza, ze marmurek sugeruje, że to nie nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Bardzo przyjemna beczułka Dobrze wiedzieć, że HB zrobił go w 1:48. Zawsze myślałem, że jest dostępny tylko w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Bardzo mi się podoba. Jedyne malutkie zastrzeżenie do kół, które są trochę za mocno nadymane i świecące. Poza tą drobnostką naprawdę świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Bardzo fajnie wyszedł podoba mi się u mnie czeka taki w kolejce tez hobby boss ale w 1/72 ... czy aby na pewno ? No masz racje pomyłka ja mam wersje 29 a nie taka jak tu 27 mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Fajoski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Siema - bardzo ładnie ci ten Kamow wyszedł Witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siema Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Dzięki Panowie za opinie! Opony koniecznie poprawię- położę jeszcze jedną warstwę matu i zobaczymy jak to wyjdzie. Bardzo ładny model Fajnie, że paszczękę od Begemota położyłeś Szczęka musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Paskudny śmiglak, super wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 W sumie, to ci zapomniałem pogratulować tego medala... co to ci go z Inowrocławia przywiozłem Paskuda wpadła w oko Jurorom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemosto Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi