lesio-69 Napisano 23 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2019 W dniu 21.04.2019 o 11:52, Forest napisał: Coś pięknego W dniu 19.04.2019 o 23:45, abtb napisał: W dniu 21.04.2019 o 12:00, Zamir napisał: Szacun W dniu 21.04.2019 o 12:50, tlb napisał: A myślałem, że już galeria... masakra, w pozytywnym znaczeniu W dniu 21.04.2019 o 14:53, mbrnnr napisał: Przepiękna! Dziękuję za pochwały. 20 godzin temu, laskonogi napisał: Co za przepieknie deprymujaca me umiejetnosci galeria ;). Gratlacje - doskonałe To jeszcze nie galeria. zostało parę rzeczy do zrobienia, ale na razie muszę od SM odpocząć. 2 godziny temu, bazylms napisał: TO ja już czekam na następny. Mam zamiar ruszyć z 2- ma warsztatami. Stwierdziłem, ze jak się robi tylko żaglowiec, to czasami człowiek ma już czegoś dość i zawiesza warsztata na kilka miesięcy. A tak to się zrobi coś przy jednym i coś przy drugim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Kwietnia 2019 Share Napisano 23 Kwietnia 2019 To ja POPROSZĘ O WARSZTAT Mikasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Kwietnia 2019 Share Napisano 23 Kwietnia 2019 No to teraz mnie zaciekawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 23 Kwietnia 2019 Share Napisano 23 Kwietnia 2019 Do tego herbatnika moze braknac jednego "miedzyczasie" No i szkoda ze nie trocinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 23 Kwietnia 2019 Share Napisano 23 Kwietnia 2019 6 godzin temu, abtb napisał: To ja POPROSZĘ O WARSZTAT Mikasy Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 23 Kwietnia 2019 Share Napisano 23 Kwietnia 2019 Coś wspaniałego, ogrom pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 23 Kwietnia 2019 Share Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) A ja poproszę Cutty Sark. Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez tlb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Kwietnia 2019 Share Napisano 23 Kwietnia 2019 Do Mikasy Pontos będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 23 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2019 10 minut temu, Szydercza Gała napisał: Do Mikasy Pontos będzie? Niestety Pontosa nie będzie. Ale będzie to Lufy z Mastera, blachy z Eduarda, pokład z Wood Huntera. Najpierw Pontos wydawał mi się bardzo drogi ( jak na jednorazowy zakup), ale jak później podliczyłem to co kupiłem, to dorzucił bym jeszcze troch i bym miał Pontosa. Ale jakoś to przeżyję. Zastanawiam się jeszcze nad uniwersalnymi masztami i rejami z Mastera, ale na razie nie sprawdzałem czy będą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandorjan Napisano 23 Kwietnia 2019 Share Napisano 23 Kwietnia 2019 Ja też poproszę Mikasę. Sam ją posiadam już od 6 miesięcy z takim samym zestawem i boję się za nią wziąć, żeby nie spartolić, a tak oprę się na na doświadczeniu kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Kwietnia 2019 Share Napisano 23 Kwietnia 2019 41 minut temu, Mandorjan napisał: Ja też poproszę Mikasę. Z pewnego źródła słyszałem, że można już iść po browar i chipsy. Lada dzień powinno być losowanie miejsc na widowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 "Model zarejestrowany" Czyli jakby koniec. Czekam na oficjalna galerię Aczkolwiek chyba szybciej obejrzę " na żywo" na Biesiadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 31 Maja 2019 Autor Share Napisano 31 Maja 2019 1 godzinę temu, abtb napisał: "Model zarejestrowany" Czyli jakby koniec. Czekam na oficjalna galerię Aczkolwiek chyba szybciej obejrzę " na żywo" na Biesiadzie Na pewno szybciej na Biesiadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 W dniu 30.12.2018 o 19:20, lesio-69 napisał: Chociaż w tym wypadku dam pierszeństwo cesarzowi. Nie widzę inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 głos na Mikase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Pany, Mikasa już napoczęta jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 no to teraz tylko foty, i aplauz gwarantowany P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Czerwca 2019 Share Napisano 2 Czerwca 2019 Za zgodą autora dwie fotki z Biesiady w Białymstoku: I przy okazji gratuluję wyróżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2019 W dniu 2.06.2019 o 00:12, bazylms napisał: Pany, Mikasa już napoczęta jest. Dokładnie tak MIKASA rozpoczęty jest też CUTTY SARK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 3 Czerwca 2019 Share Napisano 3 Czerwca 2019 wcale nie bo nie ma zdjęć jakąś fote tu proszę na zanętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 4 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2019 9 godzin temu, laskonogi napisał: wcale nie bo nie ma zdjęć jakąś fote tu proszę na zanętę Toć parę jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 4 Czerwca 2019 Share Napisano 4 Czerwca 2019 spryciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Listopada 2019 Share Napisano 25 Listopada 2019 Czy będzie OFICJALNA GALERIA? Temat dawno zakończony, warsztat pozamiatany, dyplomy odebrane a galerii nie ma . Dziwne czasy nastały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 25 Listopada 2019 Autor Share Napisano 25 Listopada 2019 Godzinę temu, abtb napisał: Temat dawno zakończony, warsztat pozamiatany Jeszcze zostały buchty i 2 pompy. Czekam na natchnienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Listopada 2019 Share Napisano 25 Listopada 2019 1 godzinę temu, lesio-69 napisał: Jeszcze zostały buchty i 2 pompy. Czekam na natchnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi